slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Aroma Difuzer - MOKA LIGHT

2.900 dinFiksno

Novi Sad
Novo
11
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Prodavnica bazena Novi Sad
Član od 17.01.2023.
Svi oglasi

Aroma difuzor „ Moka Light“ je posebno dizajniran da proizvede još više eterične pare koja će osvežiti vaš životni ili poslovni prostor.

  • Model: Moka Light
  • Kapacitet: 400ml
  • Težina: 400g
  • Dimenzije aroma difuzora: 168.5 x 145mm

Funkcije aroma difuzora

  • Jedinstveni dekorativni aroma difuzor „ Moka Light“ : aromaterapija uz ovaj aroma difuzor ima još više pogodnosti jer je dizajniran da ispušta još više pare kako bi se prostori još bolje ovlažili.
  • Veći kapacitet vode: Ultrasonični aroma difuzor ima rezervoar od 400ml koji vam pruža 7-9 sati aktivnog rada, takođe ima funkciju koja omogućava automatski prekid rada kada sva voda ispari.  Aroma difuzor „ Moka Light“ proizvodi više pare od ostalih aroma difuzora / 30 – 60ml po satu sa opcijom slabije i jače pare.
  • Ovaj aroma difuzor ima 4 tajmer opcije: 1H/3H/6H/ON koje zadovoljavaju različite potrebe. Ovaj aroma difuzor takođe ima 7 različitih boja koje se mogu automatski menjati, ili možete izabrati jednu boju koja vam najviše odgovara i ostaviti nju u funkciji. Svetla u ovom aroma difuzoru se takođe mogu prigušiti ukoliko želite romantičniji ambijent ili mogu da se aktiviraju na 100% jačine.
  • Terapeutski benefiti: Dodavanjem nekoliko kapi eteričnih ulja u ove aroma difuzore obezbedili ste prijatne mirise u prostoriji. Koristeći posebna terapeutska ulja uz ovaj aroma difuzor pomoćićete vašoj koži da bude vlažnija.
  • Zdravi način života: Difuzor koristi ultrazvučnu talasnu tehnologiju za difuziju hladne magle sa negativnim jonima koji mogu pomoći opuštanju, pružajući miran ambijent. Radi tiho i neće ometati vaš san, pogodan je za kancelariju, spa centare, salone, joga studio, dečiju sobu, studije za fizikalnu terapiju i bilo koju sobu u kojoj želite aromaterapiju.

Kontakt telefon:
062/482-906 ;  062/484-906 ;  062/486-906 ;

 

Više informacija o ovom i drugim proizvodima možete saznati na adresi u našoj radnji AQUAPLAN u Partizanskoj 40, Novi Sad.

ID Oglasa: #163033658
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.