slika
slika
1 od 2

Aroma difuzer plamen

2.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
76
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi
hladnim danima prostorije grejemo, a u toplim ih hladimo. U oba slučaja, prostorije su nam dugo zatvorene i vazduh postaje suv, a to ga čini pogodnim za razvijanje bakterija, virusa i grinja.
Sve to vodi ka tome da vaše grlo i vaš nos postaju razdražljivi, počinjete da kijate, kašljete i imate zapušen nos. Koliko puta vam se desilo da i tokom noći ustajete da pijete vodu zbog toga što vam je suvo grlo?
Aroma difuzer će vratiti vlažnost vazduha na optimalan nivo i učiniće ga osetno prijatnijim.
Ono što će vazduh učiniti još lepšim za udisanje, a što će istovremeno i učiniti da cela prostorija bude ispunjena prijatnim mirisom jeste eterično ulje po vašem izboru koje možete sipati u difuzer. Time ćete takođe eliminisati i eventualne mirise usled pripreme hrane ili neprijatne mirise duvanskog dima.
Aroma difuzer nije toksičan jer ne menja hemijski sastav eteričnih ulja pošto ih ne zagreva, i ulje ostaje u svom prirodnom obliku.


Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222
ID Oglasa: #147547816
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.