slika
1 od 1

Difuzer Ciabossi

1.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
15
0
danas
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dax
Član od 24.05.2020.
Svi oglasi
 CIAOBOSI TX-8792 ELEKTRIČNI AROMA DIFUZOR SA Osvetljenjem 2000 din
CIAOBOSI TX- 8792

Električni aroma difuzor, najbolji izbor za Vas. Izaberite omiljeno eterično ulje i osvežite životni ili poslovni prostor. Napravljen je u minimalističkom i modernom dizajnu, pa se savršeno uklapa u svaki prostor. Vratite vlažnost vazduha na optimalan nivo i sprečite prehladi i grip. Difuzer je namenjen za sve one prostorije gde vam je neophodno osveženje. Primena je široka, pa je idealan za spavaće i dnevne sobe, kancelarije, SPA centre i sl. Difuzer radi uz pomoć USB kabla za napajanje. Pouzdan je i siguran za upotrebu. Tihi ultazvučni rad aktivno radi, pa u slučaju nedostatka vode, osveživač će se automatski isključiti. Zahvaljujući tehnologiji ultrazvučnih vibracija pretvara vodu i ulje u sitne čestiuce vodene pare. Difuzer je jednostavan za korišćenje. Sipajte vodi u rezervoar i po želji nekoliko kapi aromatičnog ulja. Uključite u struju, i pokrenite difuzer dodirom na dugme koji funkcioše na dodir. Izrađen je od kvalitenog materijala, kombinacije drveta i plastike.

Uputstvo:1. Potopiti filter na nekoliko minuta u vodu i eterično ulje
2. Zatim postaviti u difuzer
3. U posudu sipati vodu sa par kapi eteričnog ulja, poklopiti i okretom na stranu zaključati
4. Preko USB-a povezati sa računarom/lap topom, i pritisnuti dugme za uključivanjeKarakteristike: – Materijal: drvo, plastika i abs– Punjenje na ispravljaču 220 V– Poseduje daljinski upravljač– Jednostavno za korišćenje– Kvalitetan materijal– Za sve prostorije– Hladna vodena para-– Netoksično-– Zapremina difuzera: 500ml
ID Oglasa: #164391983
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.