slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ovlaživač vazduha Difuzer 250ml Izgled Plamena

2.700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
86
6
pre 2 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_Za_Dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
Savršen izgled: Proizvod uključuje 1 m tipe-c / USB kabl. Odgovarajuća veličina za kućnu spavaću sobu ili kancelariju. Tri vrste podesivih svetala stvaraju tri vrste simuliranog plamena, povećavaju vlažnost i stvaraju dobru atmosferu. Dostupne su 2 boje plamena koje možete izabrati.
Višenamenska: Samo dodajte vodu da ovlažite vazduh. Naravno, možete dodati nekoliko kapi svog omiljenog eteričnog ulja (nije uključeno) u rezervoar za vodu da biste uživali u umirujućim mirisima. Ugrađena bezbednosna podešavanja: Jedinica se automatski isključuje kada nestane vode u rezervoaru. Naravno, možete odabrati i podešavanje vremena, a vreme u tri stepena prenosa može se fleksibilno izabrati.
Jednostavan za upotrebu: Kratko pritisnite prekidač da biste ga uključili i isključili, a dugo pritisnite prekidač (3 sekunde) za podešavanje svetla i podešavanja vremena. USB utičnica se može direktno umetnuti u računar ili se može uključiti nakon povezivanja utikača punjača.
Prijateljski saveti: Nemojte dodavati više vode od maksimalne linije obeležavanja, inače će uticati na efekat atomizacije. Poklopac i postolje su dizajnirani odvojeno (lako se dodaje voda), pa pazite da ne padnete kada ga podignete.



Opis:
Materijal: ABS + PP + GEL + elektronske komponente
Veličina proizvoda: 159 * 79 * 107 mm (6,25 * 3,11 * 4,21 inča)
Neto težina: 330 g
Boje: bela, crna
Ulazni napon: 5V/2A
Kapacitet: 250 ml
Nazivna snaga: 2v
Ulaz: DC5V /2A
Interfejs priključka: Tip-C
Zapremina spreja: 30-40mL/H
Koristite scenu: spavaća soba kućna kancelarija računar desktop desktop
Režim rada: 1. Počnite da prskate, ventilator se okreće. 2. Pritisnite i držite 2 sekunde da uključite crveno svetlo, pritisnite i držite 2 sekunde da uključite plavo svetlo i pritisnite i držite 2 sekunde da biste isključili svetlo.



Paket je uključen:1 * Ovlaživač1*Tip-c kabl1*Uputstvo
ID Oglasa: #144188357
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.