slika
slika
slika
1 od 3

PHILIPS AC1715/11 Air Purifier 1000i series

315 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
4
0
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024 online
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

Brzo čišćenje za sobe do 36 m2

Struja vazduha visokih performansi efikasno pokriva prostore do 36 m2 i isporučuje ultra čist vazduh u svaki ugao prostorije. Ovo povećava isporuku čistog vazduha na 300 m3/sat CADR i čisti 20 m2 za samo 10 minuta (1).

Filtrira 99,97% čestica malih čak 0,003 mikrona

NanoProtect-ova 3-stepena filtracija sa HEPA, aktivnim ugljem i predfilterom obezbeđuje zaštitu od bakterija, polena, prašine, PM2,5, životinjske dlake i gasova. NanoProtect HEPA tehnologija ne samo da zaustavlja zagađivače, već ih i privlači pomoću elektrostatičkog naelektrisanja, čime se čisti vazduh brže od HEPA H13 filtera namenjenog za medicinsku upotrebu. (5)

Uklanja do 99,9% virusa i aerosola iz vazduha

Tehnologija VitaShield takođe može da filtrira aerosole i čestice manje od najmanjeg poznatog koronavirusa (6). VitaShield praktično ništa ne izmiče – on deaktivira viruse i hvata ih u zamku. Prema nezavisnoj studiji Airmid Healthcare grupe, uklanja 99,9% virusa i aerosola iz vazduha (2). Takođe testiran na koronavirus (7).

Senzor profesionalnog kvaliteta za inteligentno čišćenje

Profesionalni AeraSense senzor temeljno skenira vazduh 1000 puta u sekundi u potrazi za štetnim zagađivačima i inteligentno bira pravu brzinu za svako okruženje. Prikazuje kvalitet vazduha u realnom vremenu, pokazujući nivo alergena i PM2,5 u numeričkom obliku i na intuitivnom prstenu u boji.

Testirano i sertifikovano za pouzdan kvalitet

Philips uređaji za čišćenje prolaze kroz 170 obaveznih i rigoroznih testova pre nego što napuste našu fabriku i sertifikovani su od strane Evropske centralne fondacije za istraživanje alergija. U pripremi za kontinuirani rad, oni su podvrgnuti strogim testovima veka trajanja i izdržljivosti.

Izuzetno tih i bez ometajućeg svetla

U režimu spavanja, prečišćivač vazduha radi skoro potpuno nečujno kako bi obezbedio čist vazduh dok spavate. Indeks kvaliteta vazduha i svetlo na korisničkom interfejsu se takođe mogu prigušiti ili isključiti tako da svetlo ne ometa vaš san.

Niska potrošnja energije

Zahvaljujući energetski efikasnom dizajnu, prečistač vazduha radi sa maksimalnom snagom od 27 V. Ovo je ekvivalentno sijalici. Zadovoljava visoko efikasnu klasifikaciju strogog globalnog standarda.

Inteligentni indikator zamene filtera

Prečistač vazduha tačno izračunava životni vek filtera na osnovu nivoa zagađenja i vremena rada. Obaveštava vas kada filter treba da se zameni radi lakšeg održavanja.

Lako održavanje

Prečišćivač vazduha sa kompaktnim i jednostavnim cilindričnim plastičnim kućištem lako se čisti. 3 u 1 koristi ugrađeni filter, tako da ne morate da menjate svaki filter

 

Pratite i kontrolišite pomoću aplikacije

Pomoću aplikacije Clean Home+ možete da proverite detalje i kontrolišete prečistač vazduha bilo kada i bilo gde. Sistem daje personalizovane savete i šalje upozorenje ako kvalitet vazduha nije odgovarajući.

Automatski režim i 4 ručna nivoa brzine

Koristite proizvod u inteligentnom automatskom režimu ili birajte između 4 nivoa brzine: režim mirovanja, brzina 1 ili 2; i Turbo režim - tako da možete u potpunosti da vodite računa o protoku vazduha i nivou buke.

Ostale karakteristike:

- Dimenzije pakovanja (D k Š k V): 326 k 326 k 535 mm
- Dimenzije proizvoda (D k Š k V): 273 k 273 k 486 mm
- Težina, uključujući pakovanje: 5,4 kg
- Boja(e): Tamno siva, crna
- Mak. potrošnja energije: 27 V
- Potrošnja u stanju pripravnosti:

ID Oglasa: #161896710
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.