slika
slika
slika
1 od 3

Prečišćivač vazduha TCL Breeva novo

10.000 din

Obrenovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nebojša online
Član od 18.03.2010.
 Prečišćivač vazduha nov
TCL Prečišćivač vazduha Breeva A3
Napredna tehnologija za čist vazduh
TCL Breeva A3B je prečišćivač vazduha koji donosi revolucionarnu petostepenu filtraciju kroz sistem BreevaShield. H13 TRUE HEPA filter efikasno uklanja 99,97% čestica veličine 0,3 mikrometra ili manje, uključujući prašinu, polen, grinje, bakterije i PM2.5 čestice. Aktivni ugalj apsorbuje mirise, dim, formaldehide i isparljive organske spojeve, čime se postiže visok nivo čistoće vazduha.

Čistoća vazduha na višem nivou
UV zraci u ovom prečišćivaču ciljaju DNK i RNK bakterija i mikroorganizama, efektivno postižući sterilizaciju. Generator anjona doprinosi daljem poboljšanju kvaliteta vazduha, uzrokujući aglomeraciju i taloženje sitnih čestica. Ove karakteristike čine vazduh ne samo čistijim, već i povoljnijim za zdravlje korisnika.

Pametne funkcije i efikasnost
Sa automatskim režimom rada koji dinamički prilagođava brzinu ventilatora prema merenjima laserskog senzora za prašinu i senzora za VOC, TCL Breeva A3B garantuje optimalnu čistoću vazduha. Zahvaljujući 360° cirkulaciji, efikasnost pročišćavanja vazduha je maksimalna čak i u prostorijama do 32 m². Ambijentalno svetlo pruža blagu noćnu atmosferu, čija se svetlina može kontrolisati putem TCL Home aplikacije, dodajući estetsku vrednost upotrebi pročišćivača.

Karakteristike:

Sistem filtracije: Predfilter, H13 HEPA, aktivni ugalj
Kontrola: Kontrolna tabla, TCL Home App
Brzina rada: 4 nivoa
Režim rada: Režim spavanja, tajmer, automatski, isključivanje ekrana, zaključavanje table
Nivo buke: 26 (min) - 58 (maks. ) dB(A)
Anjon: Da
Ambijentalno svetlo: Da
Indikator: Upozorenje i resetovanje zamene filtera, indikator kvaliteta vazduha
Senzor: Laserski senzor prašine, VOC senzor
Boja: Crna
ID Oglasa: #165976654
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.