slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Preciscivac za vazduh K2

2.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
6
1
pre 13 dana
Aleksa
Član od 08.09.2020.

Presicivac za vazduh K2

Prenosiv i jednostavan za upotrebu

Prečišćivač vazduha je prenosiv i može se lako nositi, što ga čini pogodnim za upotrebu u različitim prostorijama.

Efikasno čišćenje vazduha

Filter za vazduh sa aktivnim ugljem efikasno uklanja neobične mirise i pasivno pušenje iz vazduha, osiguravajući da je vazduh čist i svež.

Nizak nivo buke

Prečišćivač vazduha radi na niskom nivou buke od 35 dB, što ga čini dovoljno tihim da se može koristiti u spavaćim sobama i kancelarijama bez ometanja bilo koga.

USB Povered

Prečišćivač vazduha se napaja preko USB-a, što ga čini lakim za upotrebu na različitim lokacijama bez potrebe da brinete o izvorima napajanja.

Karakteristike:

1. Stoni prečistač vazduha opremljen sa dve boce sunđera sa aktivnim ugljem i elementima filtera za prečišćavanje vazduha koji efikasno uklanjaju 99,97% vazdušnih čestica malih čak 0,3 mikrona.

2. Tihi rad, ne ometajte učenje, posao ili spavanje.

3. Stoni prečistač vazduha može da nosi i ne zauzima prostor. Pogodno za dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kancelariju, kupatilo, automobil i druge prilike.

4. Napaja se preko USB priključka, odgovara različitim portovima i može se koristiti bilo gde, čak i u kolima.

Režim napajanja: USB

ID Oglasa: #165891843
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.