slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Prenosni mini ovlazivac vazduha

1.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
113
0
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Prenosni mini USB ovlaživač vazduha pročišćivač arome raspršivač
Želite da stvorite romantičnu i udobnu atmosferu u svojoj spavaćoj sobi kako biste mogli dobro da sanjate noću? Pa, nabavite ovaj ovlaživač sa efektom noćnog svetla i svideće vam se. Difuzer može držati do 240 ml vode, dobro radi u velikom prostoru, poput vaše dnevne sobe, bez stalnog punjenja. Šta više, umirujuća LED svetla, mogu se koristiti i kao noćno svetlo. To je apsolutno savršen ovlaživač i dekor za vašu sobu. Elegantna boja i simpatičan dizajn gljiva, slaže se i uklapa u spavaću sobu ili kancelariju kao ukrasni komad. A difuzor će se automatski isključiti kada ima malo vode u slučaju da ga ne primijetite, pouzdan i siguran za upotrebu. Uz usvojenu ultrazvučnu tehnologiju, ovaj difuzer je izuzetno tih tokom rada i neće vam donositi smetnje. Korisno za održavanje odgovarajuće vlažnosti, kao i za stvaranje romantične atmosfere u vašoj sobi ili kancelariji. Specifikacija: Materijal: ABS + PP + silikon + elektronska komponenta Boja: ružičasta / siva /plava. Kapacitet: 240ml. Izlazna maglina: 35ml / h Ulazni napon: DC5V Radna struja: 200mA-400MA Snaga: 2V Radni sat: 5h / 10h Napajanje : USB
Paket uključen: 1 *difuzer 1 *USB kabl 1 *. Veličina proizvoda 96* 96* 137 mm . Težina proizvoda 168 g
Koraci: 1. Okrenite u smeru suprotnom od kazaljke na satu da odvrnete poklopac 2. Dodajte malo vode u rezervoar za vodu 3. Povucite gornji poklopac da biste priključili rezervoar za vodu. 4. Povežite se sa napajanjem i kliknite na dugme ovlazivaca za rad.



Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
>Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
>Ulica i broj
>Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
ID Oglasa: #123202218
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.