slika
slika
slika
1 od 3

Solarni aroma difuzor za auto

1.200 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi
 

Praktičan difuzor za aromaterapiju koji će vam pomoći da budete budni i bez stresa tokom vožnje. Sve dok ima sunčeve svetlosti, on će se automatski rotirati, ubrzavajući difuziju arome. Nije vam potrebna baterija da biste pokrenuli aromatizer, jer on sto posto zavisi od sunčeve svetlosti.
Ovaj auto aromaterapijski difuzor ne morate  koristiti samo u automobilu, već i u: kupatilima, spavaćim sobama, kancelarijama ili u bilo kom unutrašnjem prostoru koji prima sunčevu svetlost.
Sa lepim, jednostavnim i modernim dizajnom. To je najbolja opcija za aromatizaciju i dekoraciju vašeg automobila.

Solarni difuzor mirisa za auto je inovativni proizvod koji vam omogućava da osvežite enterijer vašeg automobila uz pomoć sunčeve energije. Ovaj praktični uređaj koristi solarnu tehnologiju kako bi oslobodio mirisne note i stvorio prijatnu atmosferu dok ste u pokretu.

Jedna od glavnih prednosti solarnog difuzora mirisa za auto je njegova ekološka priroda. Kroz integrisani solarni panel, uređaj koristi energiju sunca za napajanje i rad. To znači da ne morate da koristite baterije ili da priključujete uređaj na strujni izvor. Ova energetski efikasna opcija je dobra za okolinu i smanjuje potrebu za stalnim zamjenama baterija.

Još jedna prednost solarnog difuzora mirisa za auto je njegov estetski dizajn. Uređaj je kompaktan i diskretan, ne narušavajući izgled enterijera vašeg automobila. Sa svojim modernim izgledom i jednostavnom postavkom, solarni difuzor će se besprekorno uklopiti u svaki automobil.

Ukupna veličina: Dužina: 11 cm/4,33",

visina: 6,5 cm/2,56" (približno)

Prečnik osnove: 7,5 cm/2,95 inča (približno)

Paket sadrži:

1 k Auto miris

1 k aroma difuzor

1 k dopuna

Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje.
Proizvode šaljemo bexom
Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi 400 dinara do 5kg preko toga skuplje
Pozovite  ■ 0665517889 ■kontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #165871267
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.