slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

YUCHENGTECH Ionizing Air Blower Jonizator ventilator

86 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
94
1
pre 12 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

YUCHENGTECH Ionizing Air Blower ESD Ionizer Fan Desktop Static Eliminator Anti Static Fan Anti Static Ionizer Electrostatic Discharge Fan

 

【ŠTA JE JONSKI VENTILAT? 】: Jonski ventilator je vrsta opreme za eliminaciju statičkog elektriciteta koja generiše pozitivne i negativne jone kroz visokonaponsko pražnjenje da neutrališe statički elektricitet vezan za proizvod i efikasno ukloni prašinu.


【ŠTA RADI? 】: (1)Kada želite da slušate ploču, ali ne možete da je reprodukujete jasno; (2) Kada popravljate elektronske komponente, jer su delovi pričvršćeni, ne možete da radite glatko; (3) Kada se bavite proizvodnjom brizganih proizvoda, polimernih filmova, itd. , koji su uznemireni postojanjem statičkog elektriciteta, možete koristiti jonizujući ventilator koji efikasno uklanja statički elektricitet i prašinu.


【KARAKTERISTIKE IONSKOG DUVAČA】: (1) Igla sa čistim bakarnim jonima, 3s pražnjenje, brza neutralizacija statičkog elektriciteta; (2) Brzina vetra 45CFM-110CFM podesiva; pokrivenost zapremine vazduha: 40cm k 60cm, postići kontinuirano i brzo uklanjanje statičkog elektriciteta i uklanjanje prašine na maloj površini; (3) Nosač dvostruke namene, može se postaviti na radnu površinu, takođe se može okačiti na zid, pogodan za razna mesta.


【BRIGOSTI KORISNIKA】: (1) BEZBEDNA UPOTREBA - esd jonizujući ventilator ima dobru zaštitu uzemljenja i indikator jona, možete ga koristiti sa poverenjem; (2) PROBLEM SA BUKOM - što je veća zapremina vazduha, generisana buka će se malo povećati, ali to neće ometati vaš rad, ne brinite; (3) ZAMENA IONSKIH IGLICA-duvaljka ima četku za čišćenje, koja se može koristiti za redovno čišćenje jonske igle kako bi se postigla dugotrajna upotreba.


【VIŠE PRIMENA IONSKIH VENTILATORA】: pogodno za prskanje proizvodnih linija, LED ekrana, linija za proizvodnju štampanih ploča, PCB proizvoda, itd. za uklanjanje statičkog elektriciteta, može se koristiti u elektronskoj industriji, štamparskoj industriji, industriji precizne opreme, industriji plastike , tekstilna industrija, farmaceutska industrija, prehrambena industrija, industrija ambalaže, naučnoistraživačka industrija itd.
1 xCD

ID Oglasa: #152857152
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.