slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

- Zidni prečišćivač vazduha za alergije

3.450 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
37
2
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix online
Član od 11.12.2018.
kp izlog
KONTAKT: 065 227 56 32

 

 

- Brza dezodoracija: Izlaz aktivnog kiseonika prečistača vazduha od 100 mg/h, profesionalna brza dezodoracija za sedam minuta. Može da ukloni neobičan miris kupatila, neobičan miris kućnih ljubimaca, dezinfekciju i uređenje nove kuće za uklanjanje formaldehida i čišćenje vazduha. Može se rešiti da bi se sačuvalo vaše životno okruženje. Efikasna sterilizacija ozonskim uređajem: mašina za vazdušnu sterilizaciju steriliše do 99,99%, ubija sve štetne bakterije kao što su stafilokoki, buđ i E. coli, može razgraditi miris i dim u vazduhu, ukloniti mikroorganizme i štetne bakterije kao što su grinje, gljivice itd.

- Dezinfekcija ozonom: ozon kao jak oksidant, ozon može direktno prodreti u bakterije i viruse da se razgradi, trenutno uništi organele i DNK/RNA i izazove smrt bakterija. Atomi kiseonika nastaju tokom raspadanja, što je bezopasno za ljudsko telo. Generator ozona će ispuštati miris poput Houttuinia cordata kada radi, ako vam se ne sviđa miris, najbolje je da napustite radni prostor tokom rada sa ozonom.
 
- Oblast upotrebe i 4 režima: Primenljiva prostorija za čišćenje ozonskog generatora 20-40㎡. Možete podesiti prema veličini vaše sobe. Uključite uređaj, pritisnite dugme "On/Off", uključite i isključite uređaj (indikator režima trepće da pokaže da mašina radi, a ako indikator režima uvek svetli, ovo je stanje pripravnosti mašine ). Pritisnite dugme "Mode" kada je uključeno da izvršite izbor režima ciklusa P1, P2, P3, P4.

- Mali i praktičan: pogodan za male prostore u mnogim prilikama, kao što su spavaće sobe, kuhinje, vešeraj, sobe za bebe, sobe za kućne ljubimce, kupatila, hoteli, domovi, plakari. Mašina za dezodoriranje i dezinfekciju je veoma mala i lagana i veoma se lako instalira. Na ozonskom prečišćivaču vazduha postoji zaštitni film, uklonite ga pre prve upotrebe. Lepo upakovano i spremno za poklon. Sa uputstvom na nemačkom.

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #162559442
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.