slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

ARINTUL friteza na vruć vazduh, 5.5L,6 programa, 1500W

100 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
22
0
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

  • Friteza na vruć vazduh priprema hrskave poslastice sa minimalno ulja, štedi kalorije i čuva autentičan ukus – zadovoljstvo bez griže savesti.
  • Sa 6 unapred podešenih programa i individualnim opcijama podešavanja, friteza omogućava pripremu pomfrita, ribe, bifteka i još mnogo toga
  • Uklonjiva posuda ne samo da obezbeđuje lak pregled hrane hrane, već i automatski isključuje napajanje radi maksimalne bezbednosti
  • Nelepljiva obloga unutrašnjeg rezervoara ostaje otporna čak i pri intenzivnoj upotrebi
  • 20-minutni  rad pre prve upotrebe, neutrališe miris obloge na grejaču. Prethodno zagrevanje 1 minut pre svake upotrebe  garantuje duži radni vek

Karakteristike

Boja Crna

Kapacitet 5.5 L

Težina 3.6kg

Dimenzije: 24x24x28 cm (DxŠxV)

Podesiva temperatura: 80-200 ° C

Podesivo vreme kuvanja: 0-60 min/ zadržavanje toplote: 0-120 min.

Maksimalno vreme rada: 60 min

Snaga: 1500 W

Napon: 220-240 V/ Frekvencija: 50/60 Hz.

Isporuka uključuje: Fritezu na vruć vazduh, uputstvo +  poklon: rukavica, hvataljka, rešetka i četkica

 

5.5L XXL friteza na vrući vazduh bez ulja, friteza sa ekranom osetljivim na dodir, tajmer, kontrola temperature,   6 programa 1500W za 3-5 osoba

 

** Zdravo "prženje" bez ulja: revolucija friteze **

Moderna friteza je dizajnirana da zadovolji potrebe ljubitelja pržene hrane bez ugrožavanja zdravlja. U ovom opsežnom članku ulazimo duboko u svet ovih inovativnih kuhinjskih aparata i otkrivamo zašto su savršen izbor za sve koji vole hrskave poslastice, ali žele da smanje potrošnju masti.

 

**1. Čarolija toplog vazduha: efikasno kuvanje na 360 stepeni **

Friteza radi na određenoj temperaturi i toplom vazduhu koji se zagreva na impresivnih 360 stepeni. Ova kombinacija obezbeđuje ravnomernu i efikasnu pripremu hrane. Rezultat? Ukusna jela koja nisu samo hrskava već i iznenađujuće sočna. Priprema hrane u fritezi ne samo da štedi ulje, već i značajno smanjuje unos kalorija.

**2. Lako rukovanje za kulinarska remek dela **

Jednostavnost upotrebe friteze je fantastična. Kontrole osetljive na dodir čine je izuzetno lakom za upotrebu i izuzetno praktičnom. Sa 6 unapred podešenih programa možete za kratko vreme pripremiti pomfrit, ribu, biftek i još mnogo toga. Ali friteza vam takođe daje slobodu da individualno podesite temperaturu i trajanje prema sopstvenim receptima, za kulinarsku raznolikost koja odgovara vašem ukusu.

**3. Štitnik za lonac za maksimalnu sigurnost i udobnost **

Tokom procesa kuvanja, friteza vam omogućava da uklonite unutrašnju posudu da biste proverili stanje hrane. Kada se unutrašnji kontejner ukloni, napajanje će se automatski isključiti, a kada se unutrašnji kontejner vrati, vaša podešavanja će biti vraćena. Ovaj pametni zaštitni mehanizam za lonce ne samo da osigurava sigurnost već i udobnost bez problema tokom procesa kuvanja.

**4. Nelepljiva obloga + posuda za kapanje + čvrsta ručka: Nevidljivi heroji friteze **

Unutrašnja nelepljiva obloga rezervoara je veoma čvrsta i ne deformiše se čak ni nakon dužeg zagrevanja. Ova karakteristika ne samo da olakšava čišćenje, već i značajno poboljšava trodimenzionalno zagrevanje hrane. Posuda za kapanje obezbeđuje da se višak ulja efikasno odvaja, što rezultira optimizovanom efikasnošću grejanja i nižim sadržajem kalorija. Ergonomski dizajnirana ručka upotpunjuje dizajn i omogućava rukovanje bez napora.

**5. Važna napomena: Početni signal za savršeno iskustvo kuvanja **

Pre prve upotrebe, friteza mora da radi prazna 20 minuta. Ovaj korak je ključan jer grejač  na početku može imati miris obloge. Predaklimatizacija omogućava neutralizaciju ovog mirisa i osigurava da se ne prenosi na hranu. Nakon svake upotrebe, preporučuje se da  fritezu zagrejete oko 1 minut pre dodavanja sastojaka. Ovo ne samo da garantuje duži radni vek uređaja, već i doprinosi savršenom rezultatu kuvanja.

**Zaključak: Pogled u budućnost kuvanja **

Sve u svemu, friteza na vruć vazduh unela  je revoluciju u svet kuvanja. Sa  sposobnošću pripreme ukusnih i hrskavih jela bez potrebe za velikim količinama ulja, ne samo da je zdrava opcija već i pravi užitak za sve ljubitelje kuvanja. Lako rukovanje, inteligentni sigurnosni mehanizmi i inovativne karakteristike dizajna čine fritezu na vruć vazduh nezamenljivim kuhinjskim pomoćnikom. Isprobajte i otkrijte novu dimenziju kuvanja - zdravo, ukusno i bez stresa!

 

ID Oglasa: #165011217
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.