slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Cosori Dual Blaze 6.4l Smart Air Fryer

239 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Danilo
Član od 22.12.2014.
Svi oglasi

Cosori Dual Blaze Friteza na vruć vazduh | Dual Blaze® 6.4l Smart Air Fryer

CAF-P583S

 

Snaga 1700 W
Tehnologija 360 ThermoIQTMTEŽINA:     6,22 kg
DIMENZIJE:     29,7 x 32,7 x 35,2 cm
VELIČINA UNUTRAŠNJE KORPICE:     23,7 x 23,7 x 12,1 cm

 

Tehnologija 360 ThermoIQTM:  zamislite hrskave specijalitete koji će sada biti gotovi u tren oka. Štaviše, dok se aroma slasti širi kuhinjom, ne morate se uopšte brinuti za okretanje mesa. Cosori Dual Blaze greje odozdo prema gore uz maksimalnu efikasnost.

 

20% povećana zapremina: želite li pored uže porodice ugostiti i prijatelje ili rođake? Uz zapreminu friteze Cosori Dual Blaze od 6,4 litara, možete iznenađujuće brzo i potpuno praktično pripremiti opsežne menije.

 

Praktična upotreba bez predgrevanja:  Cosori Dual Blaze postiže bolje rezultate od profesionalnih kuvara koji naporno rade, te će se pobrinuti da ne provedete polovinu dana u kuhinji. Nije potrebno predgrevanje.

 

12 programa:  pomoću kojih možete podesiti određeni program da biste pripremili planirana jela na željenoj temperaturi i u željenom roku. Garantuje Vam kraljevski ukus i savršenu aromu.

Novi način uživanja u obrocima kod kuće:  uz redovnu upotrebu friteze Cosori Dual Blaze možete konzumirati ukusnu hranu uz minimalnu količinu ulja. Redovnim kuvanjem uživajte u svežim i hrskavim specijalitetima uz minimalnu količinu ulja.

ID Oglasa: #166207784
Informacije

Pored navedenih,   u ponudi uvek više proizvoda.

 

Moguće poručivanje proizvoda iz EU po Vašoj želji.

 

Kontaktirajte porukom i biće realizovano u što kraćem roku

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.