slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Cosori TurboBlaze 6.0l Air Fryer

219 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Danilo
Član od 22.12.2014.
Svi oglasi

TurboBlaze™ 6.0-Quart Air Fryer 

CAF-DC601

 

Najbrži Cosori model
Kapacitet: 6L
9 unapred postavljenih programa
Koristi energetski-efikasnu DC tehnologiju
Sa snagom od 1700 W
TEŽINA:    6 kg
DIMENZIJE:    40,0 x 30,0 x 30,1 cm

 

Željena brzina pritiskom na dugme: Ako izaberemo fritezu, naš primarni cilj je, pored ukusne hrane, ušteda vremena i energije. Cosori Turbo Blaze ovaj cilj čini još dostižnijim sa inovativnim DC motorom, čija maksimalna brzina ventilatora može biti i 3600 obrtaja u minuti! Kao rezultat toga, brzina pečenja se značajno povećava, čime se smanjuje vreme koje provodimo u kuhinji i, na kraju, ali ne i najmanje važno, smanjuju se i utrošci energije a samim tim i troškovi.

 

Veliki kapacitet unutra, elegantan minimalistički dizajn spolja: Cosori Turbo Blaze je odličan kako spolja tako i iznutra. Sa svojom korpom od 6 litara može brzo da pripremi hranu za celu porodicu. Takođe možemo biti sigurni da će naš dom biti opremljen kuhinjskim aparatom koji nećemo poželeti da gurnemo ispod kuhinjskog pulta. Svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnim materijalima postaće centralni deo kuhinje.

 

Zdrav način života sa lakoćom: Cosori Turbo Blaze ima devet funkcija na jedan dodir: Provera, Dehidratacija, Održavanje toplote, Pečenje, Prženje na vazduhu, Zamrznuto, Prethodno zagrevanje, Pečenje i Roštilj. Zbog toga može da zameni bezbroj drugih kuhinjskih aparata, a sve to kako bismo što jednostavnije pripremali omiljena jela, čak i kod kuće.

 

Nova generacija tehnologije friteza na vruć vazduh: Zahvaljujući velikoj brzini inovativnog DC motora, možete potpuno zaboraviti na stajanje pored šporeta i mukotrpne duge sate u kuhinji, jer Cosori Turbo Blaze sa gornjom žicom za grejanje postiže još veće performanse! Štedi vreme i donosi još veću udobnost u naše živote.

 

Širok raspon temperatura pečenja: Nova tehnologija koju je patentirao COSORI ne samo da 46% brže donosi hranu na naš sto, već takođe obezbeđuje širok temperaturni opseg između 30° C i 230° C, tako da možemo da uradimo sve, od podizanja testa do pečenja na roštilju u Cosori Turbo Blaze-u.

 

Jednostavna za korišćenje: Pored toga što se lako čisti, Cosori Turbo Blaze je takođe veoma jednostavan za upotrebu. Zahvaljujući velikom i transparentnom ekranu osetljivom na dodir, programi se mogu pokrenuti jednim dodirom. Ovi programi su raznovrsni, a zahvaljujući receptima u aplikaciji mogu se efikasno koristiti od prvog trenutka.

ID Oglasa: #166207757
Informacije

Pored navedenih,   u ponudi uvek više proizvoda.

 

Moguće poručivanje proizvoda iz EU po Vašoj želji.

 

Kontaktirajte porukom i biće realizovano u što kraćem roku

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.