slika
slika
slika
1 od 3

DEERMA KZ100 Air fryer 1000 W 3 l black

79 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

DEERMA KZ100 Air fryer 1000 W 3 l black

 

SPECIFICATION:

 

Deerma KZ100 friteza

Sa konvekcijskom pećnicom Deerma možete pripremati ukusna i zdrava jela bez upotrebe puno masti. Zahvaljujući KZ100, hrana će biti svarljiva i niskokalorična. Štaviše, upotreba napredne tehnologije čini pripremljenu hranu sočnom i mekom iznutra i hrskavom spolja. Štaviše, zahvaljujući snazi od 1000 V, potrebno je manje vremena za pripremu obroka, a odeljak od 3 litra omogućava pripremu obroka za 2-4 osobe.

 

Lako se priprema hrana

Riba, krompir, kolači - ova jela možete pripremiti i sa KZ100. Možete koristiti dostupne režime i podesiti temperaturu i vreme. KZ100 čini kuvanje lakim i zabavnim!


Ukusno i zdravo

Možete pripremiti ukusna jela sa Deerma pećnicom bez masti. Ima senzor temperature koji vam omogućava da ga održite na visokom nivou. Pored toga, uređaj se brzo zagreva, pa je i kuvanje brzo, pripremljeno meso je sočno i hrskavo.

 

Efikasan rad

Još jedna prednost Deerma rerne bez masti je dvostruki turbo ventilator. Uz njegovu pomoć, topli vazduh se distribuira u svim pravcima i hrana se ravnomerno zagreva. Ovo olakšava pripremu ukusnih jela.


Ekran osetljiv na dodir

Friteza je opremljena ekranom osetljivim na dodir, preko kojeg možete pristupiti najvažnijim funkcijama i podešavanjima. Možete jednostavno podesiti vreme i temperaturu, kao i režime rada. Tako možete lako pripremiti picu, tortu, pomfrit, ribu ili meso.

 

Za celu porodicu

Sa KZ100 možete pripremiti hranu za celu porodicu. Zapremina komore je 3 l, što znači otprilike 2-4 porcije. Na njemu možete čak ispeći celo pile, a poseban premaz na poslužavniku sprečava da se hrana zalepi za njega. Ne morate da brinete da ćete se opeći. Kućište pećnice pruža odličnu toplotnu izolaciju i sprečava gubitak toplote.


Kontrolišite rad svog uređaja

Uz pomoć KZ100 možete proveriti status hrane koja se priprema u bilo kom trenutku. Štaviše, rerna pamti vaša poslednja podešavanja, tako da ne morate ponovo da ih unosite. Aparat se automatski zaustavlja kada otvorite korpu za hranu i ponovo se pokreće kada je vratite. Pored toga, posebna ručka je odgovorna za udobno rukovanje KZ100 i ne zagreva se.

 

Ostale karakteristike:

- Nazivni napon: 220-240 V
- Nazivna frekvencija: 50-60 Hz
- Nazivna snaga: 1000 V
- Kapacitet: 3 l
- Težina: 3,4 kg
- Dimenzije: 305 k 240 k 295 mm

ID Oglasa: #165600637
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.