slika
slika
1 od 2

ETA 0168 90000 Vista Hot air oven 1300 W 4.3 l black

79 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 9 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

ETA 0168 90000 Vista Hot air oven 1300 W 4.3 l black

 

SPECIFICATION:

 

Pripremite svoja omiljena pržena i nepržena jela u zdravijoj verziji, uz dodatak minimalne masti! ETA Vista pećnica sa toplim vazduhom kuva hranu sa toplim vazduhom koji ravnomerno struji unutar rerne. Rezultat je ravnomerno prženi biftek, pomfrit, kroketi i falafel od povrća.
Sa pećnicom na vrući vazduh, ne morate da se ograničavate samo na pečenje. Takođe možete lako pripremiti kolače, mafine i druge slatkiše.


Unapred podešeni programi za lakšu pripremu
Sa ETA Fritta rernom na vrući vazduh, samo morate da stignete u kuhinju. Zahvaljujući 8 unapred podešenih programa, uvek možete da pripremite savršen biftek, hrskavi krompir, sočnu ribu ili ukusnu tortu.
Uz kontinuirano podešavanje temperature između 160-220 ° C, možete u potpunosti kontrolisati ceo proces. Sa tajmerom, ne morate da brinete o tome da li ćete nešto spaliti. Zahvaljujući tajmeru koji se može podesiti do 30 minuta, pećnica uvek pokazuje kada je jelo spremno. Ako vam je potrebno više vremena, koristite funkciju kontinuiranog rada, zahvaljujući kojoj friteza na ulju održava podešenu temperaturu dok je ne isključite.


Veliki kontejner koji se ne lepi

Friteza pruža dovoljno prostora za sve vaše kulinarske kreacije. Zahvaljujući nelepljivoj površini rezervoara od 4,3 litara, ne možete ništa da zapalite. Rezervoar je takođe opremljen rešetkom za roštilj.
Praktičan deo je prozorčić na prednjoj strani posude, zahvaljujući kome možete lako i brzo proveriti proces pripreme jela.
Fritezu za ulje možete koristiti ne samo kod kuće, već se zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama može koristiti iu vikendicama ili kamp-prikolicama.


Bezbednost je na prvom mestu

Želimo da kuvanje bude bezbedno i lako. Zbog toga smo našu fritezu opremili svetlosnim i zvučnim signalima koji vas obaveštavaju o statusu uređaja. Takođe možete pronaći svetlo unutar pećnice, gde osvetljava sve što se dešava u pećnici.
Njegova toplotno izolovana ručka je dizajnirana da obezbedi siguran rad i minimizira rizik od opekotina. Noge protiv klizanja osiguravaju stabilnost uređaja tokom rukovanja, bilo da radite na glatkoj ili neravnoj površini. Tu su i termički osigurač i osigurač protiv neispravne montaže.
Naša friteza je opremljena kablom za napajanje od 0,6 metara, koji pruža veliku fleksibilnost prilikom postavljanja uređaja. A ulaz od 1300 V obezbeđuje dovoljno snage za brzo i efikasno kuvanje.

 

Ostale karakteristike:

- Rerna sa toplim vazduhom za zdravo pečenje
- Prednji providni prozor omogućava kontinuirano praćenje
- Beskonačno podešavanje temperature u opsegu od 160-220 ° C
- Podesivi tajmer do 30 minuta
- Toplotno izolovana ručka za bezbedan rad
- Širina: 34,0 cm
- Visina: 26,8 cm
- Dužina: 26,0 cm
- Težina: 3,30 kg

 

ID Oglasa: #165601845
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.