slika
slika
1 od 2

Friteza 6L

7.499 dinFiksno

Bosilegrad
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 11 dana
Odgovara na 53% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jelena
Član od 08.05.2022.
Svi oglasi

Friteza 6L

 

Elektricna Friteza 6L

 

Friteza na ulje 

 

Deep fryer Friteza 

 

 

 

Električna friteza sa korpom i poklopcem, komercijalna mašina za prženje od nerđajućeg čelika od 2500 W 6L, friteza sa pultom sa kontrolom temperature za restoran u kućnoj kuhinji.   

 

 

 

Friteza profesionalne klase dolazi sa UL sertifikatom, kupite bez brige. I predstavljen uronjeni grejni element koji ubrzava zagrevanje ulja pre i tokom upotrebe. Dugme za podešavanje temperature, indikatorska lampica, zaštita od preopterećenja, zaštita od pregrevanja i zavrtnje za uzemljenje, koji vam omogućavaju da lako savladate veštinu prženja.   

 

【Brzo zagrevanje i podesiva temperatura】 - Dizajn naše radne friteze sa funkcijom kontrole temperature i grejnim cevima od nerđajućeg čelika u obliku slova U. Podesiva kontrola toplote 60℃ - 200℃ (140° F - 392° F). Cev za grejanje ravnomerno i brzo raspoređuje toplotu, a indikator temperature se prikazuje kada friteza zagreva ulje.   

 

【BEZBEDNO ZA UPOTREBU】 - ①Friteza je dizajnirana sa graničnikom temperature koji će automatski isključiti fritezu kada temperatura pređe 230℃. ②Takođe dolazi sa graničnikom električne struje i žicom za uzemljenje, friteza za ulje će se automatski isključiti kada električna struja bude duže od 14A. ③ Ivice friteze su presavijene, tako da neće slučajno poseći vaše ruke od oštrih ivica.   

 

【Izdržljiv i jednostavan za čišćenje】 - Friteza ima čvrstu konstrukciju, napravljenu od nerđajućeg čelika za teške uslove koji je za trajnu upotrebu. A pokretni rezervoar za ulje vam pomaže da lakše sipate ulje. I odvojiva korpa za prženje i rezervoar za ulje se lako čiste.   

 

【Kućna i komercijalna friteza】 - Ova friteza od nerđajućeg čelika je izdržljiva i za komercijalnu upotrebu i za kuću. Možete koristiti fritezu da pokrenete sopstveni mali biznis ili da napravite predjela u restoranskom stilu kao što su pomfrit, piletina, riba, morski plodovi, mocarela, povrće i još mnogo drugih za celu porodicu

 

Cena 7499 dinara 

ID Oglasa: #163603803
Informacije

✅✅✅Za informacije samo javljanje na KP porukom, molim vas bez poziva, sms, viber ili wacap, jer necu se javiti jer mnogo je ne ozbiljnih kupaca. Osobe koje nemaju nijednu pozitivnu ocenu da me ne kontaktiraju. ✅✅✅✅


✅Klik na ''SVI OGLASI'' kako bi pogledali ostale moje oglase ili pogledajte na IG super_cene5. ✅

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.