slika
1 od 1

INSTANT Vortex 4 Air Fryer Fryer

115 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

INSTANT Vortex 4 Air Fryer Fryer

 

SPECIFICATION:

 

Instant Pot Vortek 4 - savršen dodatak za domaćinstva sa 1-2 osobe!

 

95% MANJE ULJA, MASTI - ko ne bi želeo da može da priprema zdrave verzije svojih omiljenih jela! Instant Vortek 4 pećnica sa vrućim vazduhom postiže savršeno hrskave pržene teksture i ukuse gotovo bez masnoće. Možemo da grickamo pripremljena jela bez razočaranja. Idealno za one koji menjaju način života i one na posebnoj dijeti.

 

4 unapred podešena programa u 1 uređaju: 1. FRIJER za hrskavi pomfrit, povrće, proizvode, 2. PEČENJE za ukusne deserte, kiflice, hleb, peciva, 3. PEČENJE za ribu, piletinu, biftek, slaninu i drugo meso ili povrće za tostiranje, pečenje, 4. REHEAT za pripremu i podgrevanje pice i mnogih drugih namirnica.

 

HARMONIJA, ČISTOĆA I RED U KUHINJI: Minimalna masnoća znači i minimalnu kuhinjsku prljavštinu. Korpa friteze hvata prskanje, a glatke površine Instant Vortek 4 mogu se brzo obrisati. Pleh uređaja za pečenje se može ukloniti i prati u mašini za pranje sudova.

JEDNOSTAVNO PODEŠAVANJE: pametna kontrola koja vam omogućava da lako podesite temperaturu do 205° C i vreme kuvanja do 1 sat.

 

ŠTEDAVA PROSTORA I RAZNOVRSNA UPOTREBA: zahvaljujući kompaktnoj veličini Instant Vortek 4, ne zauzima mnogo prostora u kuhinji. Nije neophodno držati ga u kutiji ili ormanu, jer je njegov oblik, mali dizajn idealan za postavljanje na male pultove. Njegova 4 različita programa pečenja mogu čak zameniti i klasičnu rernu.


ENERGIJA I ISTROŠKIVOST: model Instant Vortek 4 ima sve isplative karakteristike linije proizvoda koje štede energiju. Brže priprema hranu i sa do 80% manjom potrošnjom energije, tako da uz njega ne dobijate samo pametan, vrhunski uređaj, već i više novca u svom novčaniku. . .

Ostale karakteristike:

- Jednostavan za korišćenje ekran osetljiv na dodir
- 4 prilagodljiva programa kuvanja za brzu pripremu hrane jednim dodirom
- Podesiva temperatura kuvanja između 49 i 205 ° C, tako da svaki recept ispadne savršeno
- Protresite i rotirajte podsetnik
- Pogodno za 0,45 kg prženog krompira ili 0,9 kg piletine
- Materijal: plastika
- Boja: crna
- Kapacitet: 3,7 litara
- Dimenzije: D: 33,1 k Š: 25,7 k V: 28 cm
- Dužina kabla: 1 m
- Težina: 3,92 kg
- Napon: 220 volti
- Snaga: 1650 vati
- Metod kontrole: ekran osetljiv na dodir
- Može se prati u mašini za sudove: da

Instant Vortek 4 u 1 pribor za fritezu:

- Korpa za pečenje od 3,7 l
- pleh za pečenje koji se može ukloniti

Oba pribora se mogu prati u mašini za pranje sudova!

ID Oglasa: #165613027
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.