slika
slika
slika
slika
1 od 4

RUSSELL HOBBS 26520-56/RH SatisFry Air&Grill multifunctional

195 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
9
1
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

RUSSELL HOBBS 26520-56/RH SatisFry Air&Grill multifunctional cooker and fryer 1745 W 5.5 l black

 

SPECIFICATION:

 

SatisFri Airfrier &Grill - 5,5 l

Lonac za kuvanje Russell Hobbs SatisFri Airfrier &Grill Multi Cooker velikog kapaciteta od 5,5 l omogućava vam da brzo i lako pripremite omiljena jela. Zahvaljujući 7 načina pečenja/kuvanja, uvek možete sa sigurnošću da pripremate hranu, bilo da se radi o prženju na vazduhu, pečenju mesa, pečenju kolača, sporom kuvanju, pečenju, roštilju ili jednostavno održavanju hrane toplom. Pošto je potrebno malo ili nimalo ulja, možete smanjiti količinu masti bez ugrožavanja ukusa. Stoga, ako razmišljate da naručite hranu, zašto ne biste probali brzu hranu bez osećaja krivice koju možete pripremiti sa višenamenskim šporetom SatisFri Air &Grill? I što je najbolje od svega, višenamenski štednjak SatisFri Air &Grill ima lonac za kuvanje i ploču za kuvanje koji se može ukloniti u mašini za sudove, tako da ga je lako održavati čistim.

Nije potrebno ili minimalno ulje


Tehnologija Air Frier kuva i prži hranu do hrskave sa malo ili bez ulja. Meso ostaje sočno, jer program pečenja pomaže da se zadrži prirodna vlažnost.

 

Brži rezultati

SatisFri Air &Grill Multi Cooker priprema hranu za do 70% manje vremena od prethodnih Russell Hobbs modela i priprema hranu do 76% brže od konvencionalnih pećnica.


Lonac za kuvanje i roštilj koji se može prati u mašini za pranje sudova

Posuđe je pogodno za pranje u mašini za sudove^ a neprijanjajući premaz ploče za roštilj je tri puta izdržljiviji od naših standardnih nelepljivih obloga za roštilj, što rezultira dodatnom zaštitom i lakim čišćenjem.

 

Air Fri - gornje i donje prženje sa ventilatorom

Većina pećnica na vrući vazduh se zagreva odozgo, ali Russell Hobbs SatisFri Air &Grill Multi Cooker cirkuliše vazduh do 260° C od vrha do dna za ravnomerno kuvanje i pečenje na roštilju sa svih strana. Dakle, kada pečete na roštilju, hrana dobija ravnomernu distribuciju toplote kako biste postigli savršen rezultat.

 

Ostale karakteristike:

- Prženje bez ulja + 6 automatskih režima kuvanja (roštilj/pečenje/sporo kuvanje (niska temperatura + visoka temperatura)/prženje mesa/pečenje kolača/održavanje toplote)
- Ventilator cirkuliše topli vazduh za 360°
- Digitalni ekran osetljiv na dodir koji se može očistiti jednom brisanjem
- Veliki kapacitet, kapacitet 5,5 l
- Ukupan kapacitet punjenja 2,5 kg, preporučena količina za najbolje rezultate pečenja/pečenja 800 g
- Ploča za roštilj i lonac za kuvanje, koja se može ukloniti u mašini za pranje sudova^
- Kuvanje od vrha do dna - još brže kuvanje
- Precizno podesiva kontrola temperature (podesiva između 65-260 stepeni)
- Do 70% brži rezultati*
- Do 44% uštede energije**
- Zvučni signal kada je hrana spremna
- Funkcija automatskog isključivanja
- Neklizajuća osnova
- Zaštita od pregrevanja
- Snaga 1745 V

ID Oglasa: #165616855
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.