slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Swiss Pro+ Friteza na vruć vazduh 3.5L - PROFI - NOVO Swiss

5.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
12
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Sviss Pro+ - SP-AF3.5 - friteza - Inteligentna friteza na vrući vazduh - Novi model 2023 - Ekran osetljiv na dodir - TURBO Grejanje -


Sve-u-jednom friteza je idealna za pečenje ribe, pečenje mesa, pečenje kolača, pečenje povrća, prženje svežeg pomfrita, pa čak i za kompletne obroke kao što su lazanje. To znači da možete koristiti Sviss Pro+ Airfrier SP-AF1400 za sva vremena obroka tokom dana: doručak, ručak, večera i užine. Zahvaljujući većem kapacitetu, lako možete pripremiti kompletan obrok za celu porodicu (do 5 osoba) u jednom potezu. Ova friteza se veoma brzo zagreva i rezultati pečenja će biti veoma posebni!

Sviss Pro+ Airfrier je energetski efikasniji od rerne sa vrućim vazduhom, jer ovaj fritezu na vrući vazduh treba da se prethodno zagreje samo u ograničenoj meri i ne gubi topli vazduh. Pored toga, Airfrier KSKSL sa svojom Hero Air tehnologijom je takođe mnogo zdraviji, prži do 90% manje masti od tradicionalne friteze i jedina prava friteza na vrući vazduh sa savršeno hrskavim rezultatom. Konačno, ovaj kuhinjski aparat sa pultom se lako čisti zahvaljujući delovima koji se mogu prati u mašini za sudove.

 

Ključne karakteristike Sviss Pro+:
Hero Air tehnologija obezbeđuje smanjenje masti od 90%: Airfrier izvlači mast iz hrane i sakuplja je ispod dvostrukog dna. Zbog dvostrukog dna, mast se više ne odnosi u struji vazduha, pa se vaša jela prže sa što manje masti. Nakon upotrebe, lako možete ukloniti masnoću sa friteze, što ga održava lepim i čistim.

Hero Air dno: Zbog kombinacije jedinstvenog dna u obliku dvostruke zvezde (Hero Air dno) i jednog od najmoćnijih motora ikada (1400V TURBO), protok vrućeg vazduha se distribuira brzo i cirkuliše kroz fritezu i višak masti se sakuplja ispod duplog dna tako da se više ne uključuje u protok vazduha. Tako se dobijaju jela sa manje kalorija, ali i dalje veoma ukusna i hrskava.

Najukusnija jela sa do 90% manje masti: Najukusnija jela sa do 90% manje masti. Airfrier koristi topli vazduh za prženje vaših omiljenih jela, sa malo ili bez dodanog ulja, tako da možete uživati u najukusnijim jelima sa do 90% manje masti.

Lako se čisti: Friteza se vrlo brzo i lako čisti zahvaljujući korpi sa nelepljivim slojem. Pored toga, svi delovi koji se mogu ukloniti su pogodni za pranje u mašini za sudove.

Ekstra velika porodična veličina: Airfrier je dizajniran za vašu porodicu na umu. Svaki dan pravite ukusna jela za celu porodicu. Zahvaljujući izuzetno velikom kapacitetu, uređaj bez napora priprema celo pile ili do 3 kg pomfrita za brojne mogućnosti.

Funkcija održavanja toplog za odloženo serviranje: Zahvaljujući funkciji održavanja toplote, možete poslužiti jelo kada budete spremni. Jelo možete držati toplo do 30 minuta.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. S4-P4

 

ID Oglasa: #165906148
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.