slika
1 od 1

TEFAL FR510170 Filta Pro Fryer

109 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
5
1
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TEFAL FR510170 Filta Pro Fryer

 

SPECIFICATION:

 

Patentirani sistem filtera za duže čisto ulje!

Filtra Pro pruža profesionalne rezultate pečenja! Filtra Pro je poluprofesionalna friteza sa Cool Zone tehnologijom za hladnu površinu. Sa kapacitetom ulja od 3 l možete napraviti do 1,2 kg ukusnog pomfrita. Friteza ima patentiranu rešetku za filter, koju možete koristiti svaki put kada pržite da biste uklonili ostatke nakon prženja i održali ulje čistim. Uređaj takođe uključuje grejni element koji se može potopiti u vodu za brze i savršene rezultate. Filtra Pro Inok &Design uređaj se može potpuno rastaviti, a svi delovi osim grejnog elementa mogu se prati u mašini za pranje sudova. Friteza je opremljena podesivim termostatom i mehaničkim tajmerom. Prilikom pečenja možete koristiti poklopac sa otvorom za gledanje, kroz koji možete pratiti kako se priprema hrana. Poklopac je opremljen trajnim metalnim filterom za masnoću.

 

Pečenje kao profesionalac nikada nije bilo tako lako!

Filtra Pro Inok &Design 4 l je moderna, poluprofesionalna friteza, koja se može pohvaliti dugim vekom trajanja zahvaljujući robusnoj emajliranoj posudi i površini od nerđajućeg čelika. Ova poluprofesionalna friteza je opremljena tehnologijom Cool Zone od 2400 V. Nudi patentiranu filter mrežicu ​​koju možete koristiti nakon svakog prženja da biste uklonili ostatke od kuvanja i održali ulje čistim. Na ovaj način možete napraviti savršeno hrskav pomfrit za svakoga! Sa kapacitetom ulja od 3 l, možete napraviti do 1,2 kg ukusnog pomfrita, baš kao profesionalac. Friteza takođe ima žicu za grejanje koja se može potopiti u vodu za brze i savršene rezultate. Emajlirani lonac se može ukloniti, što ga čini veoma lakim za upotrebu i pranje. Filtra Pro uređaj se može potpuno rastaviti, a svi delovi osim grejnog elementa mogu se prati u mašini za pranje sudova. Možete podesiti temperaturu od 150 ° C do 190 ° C, a možete podesiti i trajanje kuvanja pomoću mehaničkog tajmera. Možete pratiti proces pečenja kroz poklopac. Poklopac se može koristiti i tokom pečenja i opremljen je trajnim metalnim filterom. Sa Filtra Pro fritezom, shvatićete da nikada nije bilo tako lako pržiti kao profesionalac!

 

Prvi na svetu: patentirana filtracija ulja

Filtra Pro nudi jedinstvenu prednost: sadrži patentiranu filter mrežicu ​​za filtriranje ulja nakon svake upotrebe. Na ovaj način ulje ostaje čisto i nestaju neprijatni mirisi.

 

Spoljni zid od nerđajućeg čelika

Zahvaljujući robusnom spoljnom zidu od nerđajućeg čelika, friteza ima dug vek trajanja.

 

Lako pranje

Friteza se vrlo lako pere. Spoljni zid, lonac, poklopac, korpa za pećnicu i mreža za pećnicu mogu se prati u mašini za pranje sudova.


Lakoća korišćenja

Podesite vreme i tajmer će se isključiti čim pomfrit bude spreman! Zahvaljujući podesivom termostatu, možete podesiti temperaturu između 150 i 190 ° C.

 

Pazi na kuvanje

Friteza ima metalni filter za masnoću i otvor za gledanje, tako da možete gledati kako se priprema hrana. Korpa se može podesiti u položaj kapanja, tako da ulje nakon prženja kaplje nazad u lonac.

 

Filtracija ulja jednim pokretom

Zahvaljujući spoljnoj ručki, mreža za filter je veoma laka za korišćenje.

 

Patentirana filterska mreža

Filter se takođe nalazi u loncu tokom kuvanja. Veoma je jednostavan za upotrebu i može se prati u mašini za pranje sudova.

 

Ostale karakteristike:

- Boje: nerđajući čelik
- Količina ulja: 3 l
- Kapacitet: 1,2 kg
- Kapacitet pomfrita: 1,2 kg
- Postoji posuda koja se može ukloniti
- Emajl premaz za lonce
- Dizajn hladnog zida
- Prozor za gledanje
- Metalni filter
- Uputstvo za filter za ulje
- Isporuke
- Kontrolna tabla Metal
- Tajmer
- Signalna lampica

 

ID Oglasa: #165678942
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.