slika
slika
slika
slika
1 od 4

TEFAL FW201815 Easy Fry Grill & Steam 5.6 l 3 in 1 hot air o

229 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
11
1
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Online Kupovina
Član od 12.08.2016.
kp izlog

TEFAL FW201815 Easy Fry Grill &Steam 5.6 l 3 in 1 hot air oven black

 

SPECIFICATION:

 

Prva Tefalova friteza 3-u-1 koja obezbeđuje zdravo kuvanje: konvekcijsko prženje, roštiljanje i kuvanje na pari

Uživajte u neograničenim mogućnostima ukusnog i zdravog kuvanja! Easi Fri Grill &Parna friteza koristi kombinaciju 3 različite tehnologije za raznovrsna rešenja koja štede prostor: fritezu, roštilj i kuvanje na pari. Od zdravog prženja sa ili bez dodane masti, do očuvanja hranljivih sastojaka i vitamina kuvanih na pari, do savršenog pečenja na roštilju u sopstvenoj kuhinji: ima ponešto za svakoga!

 

Svestrano 3-u-1 rešenje: friteza, roštilj i kuvanje na pari

Koristite Easi Fri Grill &Steam da pripremite raznovrsna ukusna i zdrava jela koja će se svideti svima. Ovo rešenje 3-u-1 koje štedi prostor kombinuje fritezu, roštilj i parni šporet u jednom praktičnom uređaju! Sa funkcijom friteze na vrući vazduh, možete pripremiti hrskavu i zlatno prženu hranu sa minimalnom dodatkom masti ili bez masti. Prelaskom na režim kuvanja na pari, možete pripremiti sve, od savršeno pečene ribe do ukusnog povrća uz nežno kuvanje, dok sastojci zadržavaju svoje vitamine i hranljive materije. Takođe možete da koristite režim roštilja i rešetku od livenog aluminijuma za pečenje povrća ili sočnog mesa do savršenstva. Iskoristite prednosti 7 automatskih programa za još veću udobnost i jednostavnost upotrebe, kao i za pripremu brzih obroka koji vam štede vreme, jer ne morate prethodno zagrevati uređaj (u zavisnosti od izabranog načina kuvanja). Zahvaljujući svom KSKSL kapacitetu, friteza Easi Fri Grill &Steam je savršena pomoćnica za velike porcije hrane, tako da možete istovremeno da kuvate za celu porodicu. Pored toga, ima dizajn koji se lako čisti i olakšava čišćenje nakon kuvanja!

 

3 u 1 tehnologija

Friteza, roštilj i kuvanje na pari u jednom praktičnom uređaju! Uživajte u neograničenim opcijama zdravog kuvanja za celu porodicu koje će svi voleti. Sve ovo u jednom uređaju koji štedi prostor u kuhinji.

 

Ektra Crisp tehnologija

Savršena ravnoteža kontrole temperature i vrućeg vazduha za stvaranje hrskave i zlatno pržene hrane sa minimalnim sadržajem masti ili bez njih.

 

Tehnologija roštilja

Sa roštiljem od livenog aluminijuma možete pripremiti savršeno meko i sočno meso i povrće na žaru, čak iu kuhinji.

 

Kuvanje na pari:

Čuva vitamine i hranljive materije sirovina, od hrskave ribe do svežeg, mekog povrća bogatog hranljivim materijama. Rezervoar za vodu od 1,1 litara obezbeđuje 85 minuta nezavisnog rada.

 

7 automatskih programa

Pripremite raznovrsna jela zahvaljujući 7 automatskih programa: 5 tradicionalnih programa (čips, nuggets, pržena piletina, povrće, kolači) i 2 inteligentna automatska kombinovana programa (riba, prženo meso).


Digitalna kuvarica

Knjiga recepata sa trideset recepata koje je sastavio naš veliki kuvar za svakodnevno kuvanje.

 

2 puta brže od električne rerne

52% brže od konvencionalne rerne! * Uštedite vreme prilikom kuvanja zahvaljujući kombinovanom režimu, koji ne zahteva prethodno zagrevanje (za kuvanje u konvekciji i kuvanje na pari). U testu koji je sprovela nezavisna institucija na 1200 g pomfrita - u poređenju sa tradicionalnom rernom - Moulinek/Tefal)

 

3 ručna režima

Tri ručna režima (kuvanje u konvekciji, kuhanje na pari, roštilj) vam omogućavaju da kuvate prema sopstvenim receptima i kombinujete metode kuvanja.

 

Podesiva temperatura

Izuzetno precizna kontrola temperature (između 80 i 200° C) uvek obećava savršene rezultate, bez obzira na vrstu recepta!

 

Praktične funkcije

Intuitivna digitalna kontrolna tabla sa 60-minutnim tajmerom i funkcijom automatskog isključivanja izuzetno je praktična prilikom kuvanja. Samo ga postavite i gotovi ste.

 

Jednostavno čišćenje

Dizajn omogućava lako čišćenje nakon kuvanja.

 

KSKSL kapacitet:

KSKSL kapacitet (kapacitet 1,6 litara) je savršen za kuvanje velikih porcija hrane, bilo za celu porodicu ili grupu prijatelja.


Ostale karakteristike:

- Snaga: 1700 V
- LCD
- Tajmer
- Prekidač za uključivanje/isključivanje
- Mašina za pranje sudova - detalji: vrata i pribor
- Boja: crna

ID Oglasa: #165679761
Informacije

Za informacije o ceni i dostupnosti proizvoda raspitati se preko KP poruke ili preko preko broja telefon iz oglasa ( poziv, WhatsApp, Viber ), zbog učestalih promena cena kod dobavljača.

 

 

SVI PROZVODI SU NOVI, POD GARANCIJOM OD - 6 MESECI DO 5 GODINA ! ! !

 

SVU PONUDU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM KP IZLOGU!

 

 

Kontakt: 065/ 43-27-089 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.