slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ultenic K20 Air friteza, dva odeljka, 7.6L, 6 programa

150 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
15
0
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Jednom korišćena. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

  • Kuvajte zdravije i brže, uštedite energiju: Tehnologija 360° brze cirkulacije vazduha priprema ukusnu hranu, hrskavu spolja i sočnu iznutra, 60 % brže nego tradicionalna rerna, što štedi do 80% energije. Upotreba masti je smanjena do 90 %, a hranljivi sastojci iz namirnica su očuvani.
  • Više od friteze na vruć vazduh 6-u-1 multifunkcionalni režimi:   Pripremite sve obroke, od doručka do dezerta, brzo i bez napora sa 6 one-touch unapred podešenih kuvanja:   Air fryer (friteza na vruć vazduh), Air broiling (prženje na vruć vazduh), roasting (pečenje mesa), baking (pečenje kolača i peciva), pre-heating (podgrevanje) i dehydrating (deihdriranje), i još mnogo toga. Lako otkrijte više mogućnosti podešavanjem željenog vremena i temperature.  
  • 2-korpe, kapacitet za celu porodicu: Ultenic K20 Dual friteza na vruć vazduh ima ukupni kapacitet od 7.6L što značajno unapređuje efikasnost kuvanja, olakšavajući vam da uživate u obrocima sa porodicom i prijateljima, idelano za porodična okupljanja i rođendanske zabave. Podeljen na dve korpe 3.8L sa nezavisnom kontrolom kuvanja, možete brže i lakše pripremiti i glavno jelo i priloge u isto vreme - nema uzastopnog kuvanja.  
  • Sync kuvanje - poslužite zajedno: Funkcija SYNC Finish omogućava vam da  pripremite 2 vrste hrane na 2 različita načina, a da pak automatski završe u isto vreme. Dual Cook funkcija omogućava vam da lako kuvate u obe korpe, sa istim podešavanjima kuvanja u punom kapacitetu 7.6L.  
  • 90% manje ulja za zdravije obroke: Od kompletnih obroka do hrskavih grickalica za celu porodicu, možete uživati u hrskavim, nežnim rezultatima vaše omiljene pržene hrane sa 90 % manje ulja.  
  • Preko 100 online recepata Budite inspirisani kuvarom sa  receptima i istražite, sačuvajte, prilagodite uobičajenije i profesionalne recepte na mreži u aplikaciji Ultenic.

Dve korpe duple opcije

U svakom odeljku možete nezavisno postaviti temperaturu i vreme ili režim kuvanja i možete pripremiti dve različite vrste hrane u isto vreme. Kapacitet obe korpe je 3.8 L sa ukupnim 7.6L izuzetno velikim kapacitetom. Perive rešetke za prženje.

Lako kuvanje, lak život. Kuvanje na jedan klik 6 različitih vrsta hrane.

Klikom (pritiskom) na odgovarajuću ikonu možete podesiti vreme i temperaturu osam uobičajenih namirnica, što vam omogućava da završite kuvanje za kraće vreme.

Ne samo friteza

Friteza bez ulja

Priprema namirnice brže nego rerna, smanjuje sadržaj ulja u hrani do 90 % i čuva više hranljivih sastojaka u vašoj hrani.

Roast (pečenje mesa)

Vaši prepoznatljivi odresci su uvek savršeni sa ekskluzivnim podešavanjima. Uživajte u pečenoj govedini, piletini i još mnogo toga.

Preheat (podgrevanje)

Podgrejte ostatke na ravnomernoj temperaturi.

Maksimalna hrskavost

Pruža brz, lak način da pripremite hrskavu šečenu hranu kod kuće

Baking (pečenje)

Od kolačića, krofni, torti i još mnogo toga. Sa K20 fritezom možete pripremiti bilo koji dezert da utolite želju za slatkim!

Dehidriranje

Nežno uklonite vlažnost iz sastojaka, stvorite ravnu, nalik čipsu dehidriranu hranu.

 

Tehničke karakteristike

Dimenzije 36.5x31.2x36.7 cm

Neto težina 6.8 kg

Snaga 2850W

Kapacitet 3,8L x 2

Napon 220-240 V

Podesivo vreme 1-60 min (režim sušenog voća 1-24h)

Podesiva temperatura 80-200 ° C (režim sušenog voća 40-80° C)

Nivo buke ≤ 60dB

Boja Crna, srebrna

                                               Funkcije

Host Page meni 6+N (6 režima + jedan prilagođeni)

                          Režim jedne korpe Da

                          Režim dve korpe Da

                          Unapred podešeni recepti 6 vrsta (1. Krompir&pomfirt 2. Meso &živina 3. Riba                                                                                     4. Baking (pečenje) 5. Povrće 6. Dehidriranje)

                          Toplotna izolacija Ne

                          Zagrevanje Da

                          APP Aplikacija recepti Da

                                 Kontrola aplikacijom Ne

                         Dvostruki displej, nezavisni displej Da

                          

 

 

 

ID Oglasa: #165598476
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.