slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Schneider ugradna nezavisna ploca iz Nemacke

30 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
35
3
pre 13 dana
Kvalitetna Tehnika Iz Uvoza
Član od 27.07.2019.

SCHNEIDER ugradna nezavisna ploca proizvedena za Nemacko trziste. Ploca poseduje 2 ringle koje su u dobrom stanju. Veoma je jednostavna za upotrebu i rukovanje i potpuno je ispravna. Detaljno je ispitana od strane servisera i prodaje se kao 100% ispitan i ispravan uredjaj. Dimenzije unutrasnjeg dela koji ulazi u kuhinju sirina 49cm. dubina 26cm.

Cena je 30 eura pozeljno licno preuzimanje iz razloga da bi se kupac licno uverio u kvalitet i ispravnost uredjaja.

Ako kupac zeli da mu plocu saljem kurirskom sluzbom na kucnu adresu salje se  na odgovornost narucioca. Tada cu se maksimalno potruditi da paket upakujem sto bolje i savesnije kako ne bi doslo do ostecenja (upakuje se bolje nego fabricki, pogledajte poslednju sliku kako izgleda upakovan sporet). Naruciocu uredjaja na Viber ili WhatsApp saljem slike uredjaja pre pakovanja iz vise uglova gde se jasno vidi da je ploca bez ostecenja , zapakovanog kao i papir kurirske sluzbe da moze da prati posiljku. Cena pakovanja i slanja ploce na kucnu adresu na teritoriji cele Srbije je 10 eura ,065\45-11 -932

ID Oglasa: #165865281
Informacije

Svi sporeti, ploce i rerne su detaljno i savesno ispitani i servisirani od strane servisera i prodaju se kao 100% ispravni uredjaji.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.