slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Električna četka za brisanje za Dyson V12&V10 slim, 12 krpa

4.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
25
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Nema malu plastičnu čašicu za sipanje vode, nebitno. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • Kompatibilni modeli: Dvostruka rotaciona glava savršeno je kompatibilna sa usisivačima serije Dyson V12 Slim i V10 Slim  (V12 Digital Slim, V12 Slim, V12 Slim Absolute). Sa unapređenim brisačem, možete usisavati i brisati pod u isto vreme, što čišćenje čini veoma lakim.   
  • Multifunkcionalna: Multifunkcionalni dizajn, suvo briše, mokro čisti, usisava i voskira, čeiti u jednom, rešava više problema čišćenja u isto vvreme (napominjemo da ovaj dodatak za brisanje nije usisivač za mokro usisavanje, i ne koristite ga za direktno usisavanje vode. ) 
  • Efikasno čišćenje: Sa snažnim motorom sa dvostrukim vretenom, koji se okreće visokom  brzinom i briše pri 150 obrtaja u minuti, tvrdokorne mrlje na podovima u kući i kuhinji, pod je čist kao nov, neophodan dodatak za vaš dom.  
  • Isporuka uključuje: Dodatak za brisanje podova pogodan  za sve tvrde podove kao što su pločice, mermer i drveni podovi. Isporuka uključuje: 12 krpa/ 1 električni dodatak za brisanje/1 uklonjivi rezervoar za vodu/1 malu čašicu za sipanje  

 

Električni dodatak za brisanje podova za  usisivače Dyson V12 Digital Slim, V10 Slim (kompatibilno sa serijama V12 Slim Only, V10 Slim)

Boja: siva

Materijal: ABS

Kapacitet rezervoara za vodu: 150 ml.

Rotacija: 150oum

Isporuka uključuje

1 x elektrinu glavu za brisanje podova

1 x uklonjivi rezervoar za vodu

12 x zamenljivih krpa za glavu mopa

1 x merna čašica

1 x uputstvo

(Isporuka uključuje samo navedeno, usisivač i drugi dodaci nisu uključeni u isporuku)

Snažan dvostruki rotacioni motor za čišćenje domaćinstva koje štedi vreme. Izaberite ovaj dodatak za brisanje da vaša kuhinja, dnevna soba i trpezarija budu besprekorni.

Rezervoar za vodu koji se može ukloniti: Ovaj dodatak za brisanje  opremljen je uklonjivim rezervoarom za vodu od 150 ml,   koji vam omogućava da kontrolišete količinu vode jednostavnim prebacivanjem točkića i dodavanjem prave količine sredstava za čišćenje za bolje rezultate čišćenja.

Multifunkcionalni dizajn - suvo čišćenje, mokro čišćenje, voskiranje i usisavanje  u mašini, multifunkcionalno, rešava sve vrste problema čišćenja odjednom.

Uklonjive i perive krpe za brisanje: Sa krpom od finih mekih vlakana, tvrdokorne mrlje od vode i prljavština na podu mogu se efikasno očistiti. Nakon uklanjanja, krpe se mogu oprati i ponovo koristiti.

 

ID Oglasa: #165405312
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.