slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Portabl prenosni usisivac za auto za mokro i suvo usisavanje

2.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
33
3
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi
Na poklon jos jedan hepa filter.

 

【Bežični dizajn】: Ovaj ručni usisivač (JM-KSC120) je bez kabla i bez muke, što vam može osloboditi kretanje za čišćenje stepenica, kuhinje, automobila ili teško dostupnih uglova. Ručni usisivač je takođe lagan i prenosiv za čišćenje kuće i automobila.
【Super usisni usisivač】: AccLoo usisivač koristi litijum-jonsku bateriju velikog kapaciteta od 2200 mAh i motor super snage od 120 V za jače usisavanje!
【Poboljšani HEPA filter】: AccLoo ručni usisivač ima poboljšane HEPA filtere sa vrhunskim omotom filtera, može zaštititi motor od svih vrsta stranih tela i efikasno izbeći začepljenje filtera dok obezbeđuje usisavanje u savršenom stanju, produžava radni vek uređaja bežični usisivač. Izvanredna izrada sa značajnom izdržljivošću pruža vam neuporedivo korisničko iskustvo.
【Multifunkcionalni usisivač i širok opseg upotrebe】: Prenosivi usisivač za automobile ima četiri funkcionalna dodatka: dugačko crevo, mlaznicu za pukotine, mlaznicu za četkicu i dodatni filter. Pribor za četke se može koristiti za čišćenje abažura, tastatura, sofa itd. Nastavak za četku je idealan za čišćenje teško dostupnih mesta.
【Brzo punjenje i duže vreme korišćenja】: Usvojena najnovija tehnologija brzog punjenja i najnovija generacija litijum-jonskih baterija, ovaj mali vakuum se može potpuno napuniti za 3-4 sata i raditi oko 20 minuta.
ID Oglasa: #161881552
Informacije

 

Garancija 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.