slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Artos Profesionalni usisivač za suvo i mokro usisavanje - In

31.194 dinFiksno

Subotica
Novo
95
2
pre 13 dana
higijena.rs
Član od 25.10.2022.
Svi oglasi
Opis proizvoda  

Zbog visokih performansi, kompaktnih dimenzija i robusne konstrukcije, usisivač je pogodan za čišćenje zgrada, površina u industriji i radionici.   Odličan odnos cene i kvaliteta.

Najnoviji SPRiNTUS usisivač za mokro i suvo usisavanje, Artos u klasi od 30 litara, impresionira svojim visokim kvalitetom i senzacionalnim odnosom cene i performansi. Inovativne karakteristike, poput ciklonskog sistema za odvajanje vode sa pouzdanim plovnim isključenjem,  izdvajaju Artos od ostalih modela mokro-suvih usisivača. Široka šasija i dugo međuosovinsko rastojanje čine Artos posebno pokretnim, kojim se lako može manevrisati površinom radi čišćenja. Podna mlaznica širine 360 mm koja je uključena u osnovnu opremu izuzetno je jednostavna za upotrebu i može se pretvoriti iz mlaznice za mokri pod u mlaznicu za suvi pod jednostavnom zamenom gumenih usana ili traka četke. Visokokvalitetne komponente, poput stabilnog kućišta od nerđajućeg čelika i motora od 1200 W, čine Artos robusnim i pouzdanim partnerom za profesionalno čišćenje.

 

Specifikacija proizvoda Šifra: SP116001 Napon:230 V / 50 Hz Snaga:1200 W Usisna snaga:48 litara / sek. Usisna snaga:230 mbar Zapremina rezervoara :30 litara Dužina kabla:7,5 m Dužina creva za usisavanje:2,5 m Prečnik creva za usisavanje:32 mm Težina:8,9 kg Dimenzije (D x Š x V):42 x 38 x 63 cm Zemlja porekla: PRC Bruto težina:8 kg Marka proizvoda: Sprintus   https: //youtu. be/2b1_tBUBeg8  

Dozvolite mi da Vam predstavim našu kompaniju.

Master Clean Express - ogranak Higijena. rs je zastupnik renomiranih evropskih brendova, Purell, Gojo, Lucart, Sprintus, TTS, Hollu, Premiere Products, Kleen-Tex… koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede, u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri, posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor profesionalne manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme, kolica za čišćenje podova, potrošnog materijala, hemijskih sredstava, veliki izbor mašina i usisivača,  a takođe nudimo profesionalna sredstava za dezinfekciju površina i ruku. Nudimo vrhunski kvalitet proizvoda za profesionalno čišćenje po pristupačnim cenama, što predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta.

 

Asortiman, cene i opise proizvoda  možete pogledati na našem web shopu www. higijena. rs Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju.  

 

 

ID Oglasa: #151989487
Informacije

Radno vreme od Ponedeljka do Petka: 8:00-16:00

Pakete šaljemo Brzom poštom AKS

Rok isporuke 2-3 radna dana.

Za sve mašine, usisivače dajemo garanciju 2 godine.

 

Moguće je plaćanje preko firme po predračunu i kao fizičko lice, plaćanje po pouzeću.

Naša web prodavnica:

www. higijena. rs

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.