slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Bežični, lagani, prenosivi USISIVAČ za dom i automobil

1.299 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
320
17
pre 16 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba online
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

Ručni usisivač, bežični usisivač za automobile, prenosivi usisivač, suvi/mokri ručni usisivač
Karakteristike:
Količina: 1 kom
Materijal: Plastika
Boja Crna
Veličina proizvoda: 18,5x5,5x6cm 
Veličina pakovanja: 16x6.5x 12cm
Neto težina: 200 g
Bruto težina: 280 g
Radni napon: 7.4V
Primenljiv: Auto
Režim napajanja: USB
Nazivna snaga: 13 - 120 W
Snaga usisavanja: 6000-10000pa
Brzina: 45000rpm
Vreme punjenja: oko 3-3,5 sata Radno vreme: 25+ min
Opis proizvoda:
Mini veličina i sklopivi dizajn: Ovaj mali ručni usisivač za automobile je lagan, što je veoma pogodno za skladištenje i nošenje. Bežični dizajn razbija ograničenja prostora, omogućavajući vam da se slobodno krećete kada čistite uglove automobila bez muke sa užadima. Pogodan za čišćenje automobila, savršen je pratilac automobila i izbor poklona.
Snažna usisna snaga: Ručni usisivač za automobile ima snažan motor, sa režimom velike usisne snage od 6000pa, koji može efikasno da odbaci dlake kućnih ljubimaca, prašinu i ostatke hrane u vašem automobilu. I obezbedite sveobuhvatnu zaštitu od čišćenja za svaki ugao vašeg automobila.
Multifunkcionalni dodaci: 2-U-1 usisna mlaznica, četkasta mlaznica je pogodna za između ventilacionih otvora za klimatizaciju/praznina sedišta; Duga glava mlaznice se može uskladiti sa mlaznicom za četkicu, koja je pogodna za male i skrivene uglove. Možete kombinovati ove dodatke prema različitim potrebama.
Nadogradnja i debeo perivi filter: Iza upotrebe otvara se vizuelna čaša za prašinu i bacanje smeća, a zatim izvadite filter iz usisivača za automobile, operite ga vodom i osušite po drugi put. 【Saveti za korišćenje: Ako je vakuum filter pun prašine ili je nedovoljan usis, očistite prašinu u filteru. Da bi se osiguralo da sakupljač prašine može normalno da radi】.
O ovom artiklu: 【Vreme rada mini bežičnog ručnog usisivača za automobile varira u zavisnosti od opterećenja za čišćenje】Lista pakovanja ▶1*usisivač za automobil [filter je uključen], 1*usb kabl za punjenje, 1*dugačka mlaznica,1*četka mlaznica.
Sadržaj paketa:
1 x USB kabl 1 x usisivač 1 x duga mlaznica
1 x mlaznica za četkicu
Ručni usisivač, bežični usisivač za automobile, prenosivi usisivač, suvi/mokri ručni usisivač
Karakteristike:

Materijal: Plastika
Boja Crna
Veličina proizvoda: 18,5x5,5 x6cm
Veličina pakovanja: 16x6.5x12cm
Neto težina: 200 g 
Bruto težina: 280 g
Radni napon: 7.4V
Primenljiva scena: Auto
Režim napajanja: USB
Nazivna snaga: 120V
Snaga usisavanja: 6000-10000pa
Brzina: 45000rpm

 

Snažno usisavanje za dubinsko čišćenje: Snažan usisni 6000 PA aluminijumski ventilator koji ga čini otpornim na habanje. Zaboravite kantu za smeće i ona dosadna uska i prljava mesta do kojih ne možete doći u svojoj kući, kolima.
Bežični, lagani, prenosivi i laki za upotrebu (0,3 kg). Život će ti biti lakši. Napunite ga kod kuće (2 sata) i radiće 30 minuta. Međutim, ako ste prazni dok čistite automobil, možete povezati naš proizvod sa našim adapterskim kablom za punjenje bez prekidanja čišćenja. Tip punjenja: USB.
Ručni usisivač za mokro i suvo čišćenje: litijumska baterija od 120 V, sa snažnim aluminijumskim ventilatorom. Ovaj ručni usisivač omogućava besprekorno čišćenje. Najbolji i pametan izbor za čišćenje automobila i kuće. Može se lako i više puta prati, kao nov. Du-st odeljak je providan tako da možete videti prljavštinu tokom čišćenja bez provere.
[Multifunkcionalni dizajn] Litijumska baterija velikog kapaciteta od 4000 mAh. Motor visokih performansi obezbeđuje odlično usisavanje. Ciklonsko dejstvo odbacuje prašinu i prljavštinu sa filtera, održavajući usis jakim.
Obim primene: u automobilu, kod kuće, na sofi.

 

Posebne karakteristike Alati za kućne ljubimce, usisivači, bežični, HEPA filter . Boja : Crna Preporučeni površinski izvor napajanja za automobil Uključene komponente HEPA filter   Napon 12 Volti Snaga 120 W Nivo buke 70 dB 

 

 

Besonderes Merkmal Pet Tools, Vacuums, Cordless, HEPA Filtration Formfaktor Handheld Farbe Black 5*acc Oberflä chenempfehlung Car Stromquelle Battery Powered Enthaltene Komponenten HEPA Filter Kabellos Ja/Nein? Ja Spannung 12 Volt Wattzahl 120 Watt Gerä uschpegel 70 dB Hersteller Xuptor Controller-Typ Push Button Steuerungsmethode Berü hren

ID Oglasa: #149437881
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.