slika
1 od 1

BoostiX akumlatorski leđni usisivač

118.800 dinFiksno

Subotica
Novo
56
0
pre 14 dana
higijena.rs
Član od 25.10.2022.
Svi oglasi
Opis proizvoda

Leđni usisivač BoostiX je idealan za suvo čišćenje površina u autobusima, vozovima i avionima.   Takođe se koristi za usisavanje prašine između sedišta u bioskopskim i pozorišnim salama,   za čišćenje površina u kancelarijama i za usisavanje stepeništa.    Idealno za uske ulaze, stepenice i sobe.

Leđni usisivač ima malu težinu i ergonomski sistem nošenja, zahvaljujući podesivim pojasima koji se prilagđavaju svakom korisniku.   Zbog dodatne udobnosti korisnika postoji prostor između nosača usisivača i naslona kako bi vazduh cirkulisao.  

Standardna oprema uključuje teleskopsku cev prečnika 32 mm od nerđajućeg čelika, usisno crevo od 1,3 m, filter vreću, 2-u-1 usisnu stopu za usisavanje mebliranih površina i kombinovanu usisnu stopu za usisavanje mekih podnih obloga.

Autonomija rada: do 55 minuta

Dve baterije od 18 V obezbedđuju brzo punjenje od oko sat vremena.
Visoka efikasnost i izuzetno dug životni vek zahvaljujući M EC motoru bez četkica.

 

Specifikacija proizvoda   Šifra: SP119002 Napon:36 V / 300 W Nivo buke:67 dB Zapremina rezervoara :6 litara Zapremina: filter vreća 5 litara Dužina creva za usisavanje:1.3 m Prečnik creva za usisavanje:32 mm Težina (kg):6.6 kg Dimenzije (D x Š x V):49 x 26 x 21 cm Zemlja porekla: Kina Uvezeno iz: EU Uvoznik: Master Clean Express doo Bruto težina:6.6 kg Marka proizvoda: Sprintus  

Dozvolite mi da Vam predstavim našu kompaniju.

 

Master Clean Express - ogranak Higijena. rs je zastupnik renomiranih evropskih brendova, Purell, Gojo, Lucart, Sprintus, TTS, Hollu, Premiere Products, Kleen-Tex… koji su našli svoje mesto u upotrebi u mnogim granama privrede, u sektoru održavanja higijene prostora. Kao ovlašćeni distributeri i serviseri, posedujemo u prodajnom portfoliju veliki izbor profesionalne manuelne opreme za čišćenje i hotelske opreme, kolica za čišćenje podova, potrošnog materijala, hemijskih sredstava, veliki izbor mašina i usisivača,  a takođe nudimo profesionalna sredstava za dezinfekciju površina i ruku. Nudimo vrhunski kvalitet proizvoda za profesionalno čišćenje po pristupačnim cenama, što predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta.

 


Asortiman, cene i opise proizvoda  možete pogledati na našem webshopu:  https: //higijena. rs/ 

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

 

 
ID Oglasa: #151992895
Informacije

Radno vreme od Ponedeljka do Petka: 8:00-16:00

Pakete šaljemo Brzom poštom AKS

Rok isporuke 2-3 radna dana.

Za sve mašine, usisivače dajemo garanciju 2 godine.

 

Moguće je plaćanje preko firme po predračunu i kao fizičko lice, plaćanje po pouzeću.

Naša web prodavnica:

www. higijena. rs

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.