slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Dyson V7 Cord free bezicni usisivac

150 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
35
3
pre 9 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jelena
Član od 17.11.2018.
Svi oglasi
Dyson V 7 Cord free bezicni usisivac
Fizicki u dobrom stanju.  
Ide sa zidnim nosačem, 3 nastavka sa slike i punjacem.  
Ispravan radi.  
Baterija dobra, do 17 min rada sa motornom cetkom. Osnažen Dyson digitalnim motorom V7.
2 Tier Radial; cikloni – 15 ciklona, raspoređeni na dva nivoa, paralelno rade kako bi povećali protok vazduha i pokupili finu prašinu.
Pretvara se u ručni usisavač.
Direct-drive četka. Motorna glava čisti sve vrste podova. Čvrste najlonske niti uklanjaju tvrdokornu prljavštinu iz tepiha. Karbonske niti uklanjaju finu prašinu s tvrdih podova.  
Trajni perivi filter.  
Pražnjenje kante od 0,54 litara usisivača je brzo i higijensko; jednostavno pritisnite namensko dugme da biste oslobodili prljavštinu jednim klikom. Usisivač može da uhvati mikroskopske čestice veličine do 0,5 mikrona, čineći vaš dom još čistijim. Dyson V7 Trigger Handheld ima svoj sjajan obican režim za svakodnevno čišćenje i MAX režim dodatne snage. Sa pečatom odobrenja Quiet Mark, ovaj uređaj će raditi diskretno bez narušavanja mira u vašem domu.  
21,6 volti.  
Vreme punjenja:            210 minuta.  
Promenljiva snaga.  
Ukupan kapacitet         0,54 litara
ID Oglasa: #166175382
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.