slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Parocistac

4.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
47
1
pre 14 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
E Shop
Član od 19.05.2018.
Svi oglasi
 

Parocistac za savrseno ciscenje 

1.  Visoka temperatura, visoki pritisak:

Sa velikom izlaznom snagom od 1000 V, ovaj ručni parni čistač stvara paru na temperaturama do 100° C i isporučuje maksimalni pritisak pare od 3,0 bara. Iskusite moć čišćenja pare visoke temperature za efikasno dezinfekciju i dubinsko čišćenje.

2.  Veliki kapacitet i brzo zagrevanje:

Rezervoar za vodu od 350 ml prenosne parne mašine za čišćenje obezbeđuje dovoljan kapacitet za otprilike 10 minuta neprekidnog isparavanja, eliminišući potrebu za čestim dopunama. Štaviše, parni čistač brzo dostiže vruću paru pod pritiskom za samo 2 minuta, što vam omogućava da počnete sa čišćenjem bez odlaganja.

3.  Dubinsko čišćenje:  

Opremljen produženim crevom i mlaznicom koja se okreće za 360° , ovaj parni čistač vam omogućava da dosegnete i očistite čak i najnepristupačnije uglove i mrtve tačke. Postignite temeljne rezultate čišćenja sa lakoćom i efikasnošću.

4.  10 uključenih dodataka:

Poboljšajte svoje iskustvo čišćenja sa 10 različitih dodataka uključenih u paket. Set ručnih čistača na paru sastoji se od raznih dodataka kao što su glavna jedinica, četka, merna čaša, crevo za produžavanje, četka za mlaznice, ravna mlaznica, rukav od tkanine za čišćenje, levak, brisač za prozore i O-prsten zaptivka. Ovaj sveobuhvatni asortiman dodataka zadovoljava različite potrebe čišćenja i površine, obezbeđujući svestranost i praktičnost.

5.  Pogodan ručni dizajn:  

Ovaj multifunkcionalni parni čistač visoke temperature i visokog pritiska ima kompaktan i prenosiv dizajn, savršen za upotrebu u domaćinstvu. Njegova lagana i ergonomska konstrukcija olakšava rukovanje i manevrisanje tokom zadataka čišćenja. Uživajte u fleksibilnosti da se efikasno i bez napora bavite raznim poslovima čišćenja.

➡️ Specifikacija:

✅ Snaga: 801-1000V
✅ Broj modela: Parni čistač
✅ Nazivna snaga: 1000V
✅ Nazivni napon: AC220-240V
✅ Materijal školjke: PP
✅ Veličina proizvoda: 30x13x23.5cm
ID Oglasa: #165949562
Informacije
   Za sve porudzbine brzom postom dovoljno je da nam se obratite putem vibera, sms-a ili KP poruke sa sledecim podacima:

Ime i prezime

Adresa

Broj telefona

 

   Za sva pitanja, informacije i porucivanje stojimo Vam na raspolaganju.

Srecnu kupovinu zeli Vam E Shop.

Svu nasu ponudu mozete pogledati na nasem KP nalogu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.