slika
1 od 1

Usisivač Samsung

11.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
248
2
pre 10 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Tehnodiscont
Član od 20.09.2017.
Svi oglasi

Samsung usisivač bez kese , ima veliku usisnu snagu i ekonomičan je. Dvokomorni sistem obezbeđuje visoku efikasnost i odlične rezultate čišćenja. Pored toga, omogućava vam da uštedite vreme i novac. Zahvaljujući sistemu koji se sastoji od filtera koji se može prati i EPA filtera izduvnog tipa, izduvani vazduh se čisti od alergena. Rešenja koja se koriste u usisivaču obezbeđuju njegov efikasan rad dugo vremena.

Efikasno čišćenje. Usisna snaga i ušteda energije.
Usisivač ima snagu motora od 1800 W i visoku energetsku klasu A. Sada ćete se efikasno osloboditi prašine i druge prljavštine uz manju potrošnju energije.

Kompaktne dimenzije. Lagana struktura, udobna upotreba
Lagano telo uređaja, težine 4,2 kg i ergonomska teleskopska cev čine usisivač pogodnim za rukovanje tokom čišćenja. Zgodan je i ne zauzima puno prostora kada se čuva.

Zaštita od mikročestica. EPA filter za osobe koje pate od alergija
Samsung usisivači koriste EPA filtraciju kako bi pružili najefikasniju zaštitu od mikročestica koje mogu sadržati alergene.
Vazduh koji se ispušta je mnogo čistiji, što je veoma korisno za vaše zdravlje.  

Plastična posuda kapaciteta 1, 3l, Maksimalna potrošnja energije: 1,800 W, Snaga usisavanja: 370 W, Kontrola napajanja: Promenljivo na telu, Buka: 80 dBA, Dodatak 1: Čišćenje udubljenja Dodatak 2: Čišćenje prašine, Dužina kabla za napajanje: 6 m Radni poluprečnik: 9,2 m Dim. kompleta (ŠxVxD): 280x238x395 mm, Težina kompleta: 4, 2 kg

Garancija 2 godine


Ukoliko želite da poručite:                             


Pošaljite poruku (PREKO KUPUJEM PRODAJEM)  SMS-om na ili na Viber  na Tel:   069 870 55 29 sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.                                     
-Ulica i broj.                                     
-Mesto i poštanski broj.                                     
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)
- KAO I NAZIV  (NASLOV OGLASA) ARTIKLA KOJI ZELITE DA PORUCITE
Za naručioce iz Novog Sada , mogućnost ličnog preuzimanja svakog radnog dana između 09 i 18 h , subotom od 09 do 14 h . Nedelja - neradna.  

POGLEDAJTE SVE NASE PROIZVODE KLIKOM NA "  SVI OGLASI "                 

ID Oglasa: #147982596
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.