slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Vileda JetClean 3 u 1

150 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
191
1
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Fali jedan mirofiber roler i držač dodataka. Slike uživo, video na zahtev. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

Sa novim  Vileda JetClean, usisavaćete i brisati tvrde podove u jednom koraku. Ovaj zgodni mokri i suvi čistač detaljno skuplja čestice nečistoće, briše i suši pod u samo jednom potezu. To vam štedi vreme i energiju.  

 

1. 3 u 1 čišćenje koje štedi vreme

Usisavanjem i brisanjem u isto vreme,  JetClean vam štedi puno vremena kada čistite pod. Zahvaljujući mokrom i suvom čistaču, nećete morati da usisavate podove pre brisanja. Sa jednom pokretom završićete sve zadatke i vaši podovi će pre biti suvi.  

2. Snažno očišćeni podovi

JetClean čistač za suvo i mokro čišćenje uklanja sve tipove nečistoća - uključujući velike čestice nečistoća, prašinu i tečnosti - na svim tvrdim podovima kao što su drvo, laminat ili pločice. Roler za čišćenje briše na 3000 okretaja u minuti, a takođe uklanja i masnoće i tvrdokorne nečistoće.   

3. Brzo osušeni podovi

Zahvaljujući vodoodbojnoj gumenoj ivici JetClean mokrog usisivača, višak tečnosti se izvlači i usisava odmah nakon brisanja, za čiste i suve podove.

 

Dodatne informacije

Za najbolje rezultate pri čišćenju poda, pomerajte JetClean u linijama: gurajte ga napred liniju da biste očistili pod od oslobođene prljavštine i prašine i obrisali u isto vreme. Povucite uređaj prema sebi istom putanjom kako biste usisali višak vode  i osušili pod.

Ovaj zgodan način čišćenja podova štedi vam i vreme i vodu. Koristićete do 80 % manje vode u poređenju sa konvencionalnim čišćenjem sa mopom i kantom. Jednostavno uključite JetClean u struju - zahvaljujući 7 metara dugom kablu imaćete dovoljno mogućnosti da upravljate u brisanju podova, čak i u velikim prostorijama. Uzan dizajn omogućava i detaljno čišćenje oko i ispod nameštaja.  

JetCelan roler za čišćenje napravljen je od 50 % mikrofibera i snažnih traka za čišćenje. Ova kombinacija materijala osigurava da su podovi detaljno očišćeni bez uobičajene gnjavaže brisanja. U isto vreme, ova vlakna oslobađaju nečistoću tokom mokrog čišćenja i apsorbuju je u potpunosti. Možete samo sa vodom ukloniti preko  99% bakterija i virusa * . Zahvaljujući integirsanom lakom za čišćenje odeljku i funkciji samočišćenja, roler od mikrofibera se lako čisti - bez dodira prljavog rolera vašim rukama.   

*Uklanja E. coli &S. aureus i BCoV sa drvenih podova i keramičkih pločica; testirano od strane nezavisne laboratorije treće strane.

Verujte  Viledi - jer smo mi eksperti za mokro čišćenje podova.  

1. Ispunite vodom
Čisti sa vodom sa slavine. Opciono možete dodati malu kapljicu deterdženta.  

2. Usisajte i obrišite
Kako se krećete napred, usisaćete oslobođene čestice nečistoća sa poda i u isto vreme brisati.  

3. Osušite pod
Povucite  JetClean prema sebi kako bi ste pokupili tečnost i višak vode, i vaš pod će biti suv i čist.  

 

Štedi vreme
JetClean je idealni pomoćnik: Usisava i čisti u jednom koraku, osiguravajući da su podovi brže suvi. Ovo čišćenje čini brtim i daje vam više vremena za stvari u kojima uživate!  

Čisti do 50m²
Sa jednom ispunom svežom vodom rezervoara, možete očistiti do   50m² podova sa JetClean, koji se može koristiti i za suvo i za mokro usisavanje. Ovo vam štedi puno vremena kada čistite stan.  

Odlaganje sa funkcijom čišćenja
JetClean usisni mop ima stanicu za čuvanjei čišćenje. Postavite ga u posudu za čišćenje, uključite i ispunite posudu vodom. Voda čisti roler od mikrofibera i ispira blage nečistoće iz sistema.   

Efikasni mikrofiber
Obezbeđeni roler za čišćenje napravljen je od 50 % mikrofibera i snažnih traka za čišćenje koje efikasno čiste vaše podove, i uklanjaju masne nečistoće i tvrdokorne mrlje.

Snažni dvostruki filter sistem
Visoke performanse filtera imaju dva sloja filtera. Ovo efikasno hvata čestice i prašinu, smanjujući količinu nečistoća.  

Pogodno za sve zaptivene tvrde podove
Koristite JetClean sredstvo za čišćenje podova na svim vrstama zaptivenih tvrdih podova kao što su vinil, linoleum, keramika, pločice, mermer, prirodni kamen, drvo, parket i laminat.

Razdvojeni rezervoari za vodu
JetClean ima 2 odvojena rezervoara za svežu i prljavu vodu, Možete uvek očistiti vaše podove sa svežom vodom, za čistoću bez mrlja, i u istom koraku usisati vodu.  

Štedi vodu
Sa JetClean koristićete do 5 puta manje vode nego sa konvencionalnim mopom sa kantom.

7 metara strujni kabl
JetClean ima strujni kabl od 7 metara za brzo čišćenje velikih prostora. Ovo vam daje veliki radijus rada i možete očistiti veliki prostor bez potrebe da menjate utičnicu.  

 

Isporuka uključuje
1 JetClean 3in1 
1 mikrofiber roler +  2 dodatne rolne
1 Filter
1 stanicu za parkiranje i čišćenje
1 rezervoar za vodu

1 držač dodataka

Materijal
Roler za čišćenje: mikrofiber, vlakna za čišćenje


Tehnički podaci
Dužina strujnog kabla 7 m
TÜ V Sü d, GS: testirana sigurnost

ID Oglasa: #149990491
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.