slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Pametna vaga za merenje telesne mase sa mob.aplikacijom

2.990 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
127
4
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



Senzor od manganskog čelika tipa G može detektovati male promene u težini tako da je merenje ljudske vage tačnije. Istovremeno, vaganje podržava prebacivanje između tri jedinice kilograma, funte i kamena, što je korisnicima lako za čitanje. Takođe ima funkciju pametnog prekidača, ulazna vaga se automatski uključuje i automatski se isključuje nakon što masna vaga ode, što je praktičnije i štedi energiju. Prikaz velikih numeričkih vrednosti: Vidljivost ekrana je jasnija i pruža veću zaštitu očiju. Healthkeep vaga za kupatilo ima veliki LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem. Kada stojite bosi na digitalnoj vagi za kupatilo, lako možete pročitati merenje težine. Međunarodni proizvodi imaju posebne uslove, prodaju se iz inostranstva i mogu se razlikovati od lokalnih proizvoda, uključujući fit, starosnu ocenu i jezik proizvoda, etiketiranje ili uputstva.
ID Oglasa: #149108820
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.