slika
1 od 1

SENCOR SBS 6025WH personal fitness libra

31 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Subotica Shop
Član od 17.10.2017.
kp izlog

SENCOR SBS 6025WH personal fitness libra

 

Product description:

 

Za aktivne sportiste dostupan je poseban režim. Instalirana je memorija sa automatskom identifikacijom korisnika za 12 osoba. Imate opciju da podesite postavke kreiranja profila prema polu, visini (80 - 220 cm) i starosti (6 - 100 godina) za preciznije rezultate.
I kako zapravo vaga funkcioniše?
Ispod površine od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i stakla nalaze se metalne elektrode. On šalje veoma slab električni impuls kroz elektrode, a njihov odnos se izračunava na osnovu razlike u električnom otporu svakog tkiva. Sencor je postavio elektrode tako da efikasno zatvori merni krug kada stavite obe noge na elektrode.

Lako rukovanje

Ima nosivost do 180 kg i meri sa tačnošću od 100 grama. Ne tražite nigde dugme za prekidač, on se automatski pokreće kada stane na vagu i automatski se isključuje u praznom hodu. Veliki osvetljeni LCD ekran vam omogućava da izaberete merne jedinice - kg / lb / st. Funkcija zaključavanja podataka osigurava da su izmereni podaci i dalje vidljivi 10 sekundi nakon merenja. Radi sa 3 AAA alkalne baterije, koje su deo pakovanja, skala ikonicom označava uranjanje baterije i preopterećenje.

ID Oglasa: #165669945
Informacije

* Pre kupovine pošaljite ponovni upit za cenu, jer su iste podložne promenama kod našeg dobavljača !

 

* Na svaki proizvod koji kupite imate garanciju od 6 meseci do 5 godina !

 

* Roba stiže iz EU !

 

* Lično preuzimanje u Subotici !

 

* Svu ostalu ponudu pogledajte na našim oglasima !

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.