slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Vaga za Sportiste Novo

2.290 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
90
5
pre 10 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko Jankovic
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

Potpuno NOVE pametne vage "Healthkeep FG263LB", koje mere cak 13 razlicitih parametara.  


https: //www. amazon. co. uk/Bathroom-Weighing-Precision-Analyzer-Bluetooth/dp/B081H7CTCW? th=1

 

- BIA senzor precizno očitava čak 13 različitih informacija kao što su: telesna težina, BMI, idealna telesna masa, indeks telesne masti, koštana masa, nivo vode u telu, mišićna masa, starost korisnika, tip tela, bazalni metabolizam, procena zdravlja, indeks visceralne masti i sadržaj proteina u mišićima

 

- Poseduje tehnološki napredni G senzor koji vam omogućava određivanje težine sa tačnošću od 50g!

 

- Napravljena je od sigurnog, vrlo jakog kaljenog stakla. Jednostavan i elegantan dizajn savršeno se uklapa u atmosferu bilo kog mesta. Ivice vage su zaobljene za savršen oblik. U kućištu vage je skriven LED displej.

 

- Test ravnoteže tela - Zatvorite oči i pokušajte da uhvatite savršenu ravnotežu

Ovaj osnovni oblik fizičke aktivnosti omogućiće vam da poboljšate koordinaciju i telesnu ravnotežu, smanjujući rizik od mogućih povreda.

 

- Odredite nivo masnog tkiva u vašem telu

Govoreći o težini, često razmišljamo samo o nivou masnog tkiva u ljudskom telu. Težina svake osobe je individualna i zavisi od mnogih faktora, a ova Pametna Vaga 2 vam omogućava da brzo i precizno odredite ove vrednosti.

 

- Opremljena je štedljivim Bluetooth 5.0 čipom. Ovaj modul omogućava brzi prenos podataka u mobilnu aplikaciju, koja vam omogućava inteligentnu obradu svih podataka.

 

- Može podržati 24 korisnička profila, ali takođe postoji režim gosta (bez čuvanja podataka).

 

 Vaga se napaja pomoću 2 baterije


Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:  
064/37-999-86

ID Oglasa: #158687362
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.