slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Prenosivi stoni bežični ventilator

18 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! Prenosivi stoni bežični ventilator, neizostavan deo svake kancelarije !

 

  • 3 Brzine: Naš ventilator ima 3 brzine vazduha - visoka 5m/s, srednja 4m/s, niska 3m/s. Brzina ventilatora može se podešavati između niske, srednje i visoke prema vašim potrebama. Ručno gore-dole podesite smer duvanja prema vašim potrebama, uživajte u slobodnom vremenu, snu ili radu. Sto ventilator je vaš najbolji saputnik tokom vrućeg leta.
  • Premium &Super Tiho: USB stoni ventilator napravljen je od čvrste ABS ekološke školjke, otporne na habanje i padove, dugotrajne i otporne na oštećenja, bez mirisa. Ultra-tihi USB ventilator održava vas hladnim uz minimalnu buku. Neće vam smetati dok radite, čitate ili odmarate - buka: ≤40dB.
  • USB Ventilator: USB punjivi ventilator za cirkulaciju vazduha sa baterijom kapaciteta 1200mAh, traje 6-8 sati. Može se okačiti na zid ili postaviti na sto, što je veoma praktično. Sto ventilator ima USB punjenje, kompatibilan je sa PC/laptopom, power bankom i drugim USB kompatibilnim adapterima za napajanje. Ventilator može raditi dok se puni. Takođe se može koristiti i bez povezanog uređaja kada je potpuno napunjen.
  • Lak za čišćenje: Prednji poklopac ventilatora se može skinuti. Možete okrenuti prednji poklopac u smeru suprotnom od kazaljke na satu da biste uklonili prašinu. Zatim uskladite otvor i okrenite u smeru kazaljke na satu da biste ponovo instalirali. Kada se zategne, neće se lako olabaviti kako bi se osigurala bezbednost tokom korišćenja. Takođe možete staviti sunđer sa omiljenim parfemom da biste uživali u prijatnom mirisu dok se rashlađujete.
  • Kompaktan i Praktičan: Ovo je ventilator za cirkulaciju vazduha sa ukupnom veličinom od 25 x 20 x 20 cm, lak i prostorno štedljiv. Prenosivi stoni ventilatori savršeni su za kancelariju, radnu sobu, spavaću sobu, dom, biblioteku, kampovanje, putovanje ili bilo gde želite da ostanete hladni tokom dana. Buka manja od 50dB - 20-50dB pruža vam tiho uživanje.

 

*Dostupno više komada!

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #160954310
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.