slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Mini veš mašina za brzo pranje-SKLOPIVA RUČNO PRANJE AKCIJA

2.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
780
10
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba online
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

 Mini veš mašina za brzo pranje i ručno pranje sa sklopivim dizajnom je praktičan uređaj za održavanje higijene ličnih predmeta i garderobe, posebno za bebe.

 

Kompaktna i prenosiva: Ova mašina za pranje veša na sklapanje je dizajnirana da bude kompaktna i prenosiva, što olakšava premeštanje sa jednog mesta na drugo.

 

• Dvostruka funkcionalnost: Ova mašina za pranje veša dolazi sa kantom za sušenje, što vam omogućava da perete i sušite svoju odeću u jednoj mašini.

 

• Efikasno pranje: Mala veličina ove mašine za pranje veša čini je savršenom za pranje malih količina odeće, obezbeđujući efikasno pranje.

 

• Jednostavan za upotrebu: Sa svojim jednostavnim dizajnom, ova mašina za pranje veša je laka za korišćenje, čak i za one koji nemaju iskustva u korišćenju mašina za pranje veša.

 

Sklopiva mašina za veš za odeću sa kantom za sušenje veša za čarape donji veš Mini mašina za veš sa centrifugom za sušenje

Detaljan opis
Naziv proizvoda: Mini mašina za pranje veša na sklapanje Nazivna frekvencija: 50Hz Nazivna snaga: 153 W Boja proizvoda: roze, plava Metoda preklapanja: pritisnite dole i preklopite Vreme: 0-10 min Uključivanje/isključivanje: dugi pritisak na prekidač u trajanju od 2 sekunde Paket uključuje: mašinu za pranje veša na sklapanje*1 Korpa za odvod* 1


Savet: Funkcija centrifugiranja je da se odeća stavi u korpu za odvod i okreće je velikom brzinom kroz turbinu da bi se osušila odeća. Proizvod ima samo funkciju dehidracije, a ne funkciju sušenja!

ID Oglasa: #157098016
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.