slika
1 od 1

Ključevi UNIOR za demontažu lančanika

2.500 din

Beograd | Zvezdara
Novo
164
7
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
⚡ Elektroleum online
Član od 11.03.2012.
kp izlog
  • materijal: premium flex plus alatni čelik
  • površina: hromirana (EN 12540)
  • alat je namenjen za demontažu jednorednih lančanika, koji su širi od višerednih. Lanac alata precizno prianja za zube lančanika što omogućava efektivnu demontažu bez proklizavanja ili oštećenja lančanika. Dodatna opruga povećava funkcionalnost alata i izdvaja ga od ostalih sličnih proizvoda.

Elektroleum se bavi uvozom i prodajom elektronskih komponenti, alata, lemne i merne opreme, razvojnih sistema, hemija itd…
Mogućnost plaćanja preko računa firme ( virmanski ).
U našem prodajnom asortimanu se nalazi na hiljade artikala koje svakodnevno imamo u ponudi. Svi artikli koji se nalaze u prodaji su novi, neotpakovani u originalnoj ambalaži i sa važećom zakonski propisanom garancijom.


Ukoliko neki artikal nemamo na stanju, postoji mogućnost njegovog poručivanja uz avansno plaćanje i rokom isporuke od 3 nedelje.


U saradnji sa AKS kurirskom službom, ukupna povlašcena cena PTT troškova iznosi oko 300,00 RSD!
Mogućnost dostave na celokupnoj teritoriji Srbije, uključujući i Kosovo i Metohiju!
Obavezujemo se da ćemo u tajnosti čuvati sve Vaše podatke, koji su nam potrebni u svrhu što efikasnije isporuke i komunikacije.


Mogućnost svakodnevnog ličnog preuzimanja u Beogradu, na Zvezdari ( Lion ).

Obezbedite dodatni popust kupovinom više artikala!


Naš zadatak je da kupci budu zadovoljni našom uslugom, kvalitetom, brzinom isporuke i cenama. Stojimo Vam na raspolaganju 24/7.

 

Kontakt tel: 0646972201 / 0646971200


Srećna kupovina!


Elektroleum

ID Oglasa: #116459709
Informacije

Zbog predstojećih praznika firma Elektroleum neće raditi prodaju od srede 01.05.  do ponedeljka 06.05.2023. Prvi radni dan je utorak 07.05.2024. godine.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.