slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Arsuxeo bermude NOVO sa etiketom

3.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
190
7
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan
Član od 29.08.2017.
Svi oglasi

Potpuno su nove.

Biciklističke bermude koje nude najudobniju vožnju koju ste ikada imali.

  • Vodootporne: Muške bermude za planinske bicikle izrađene su od visoko izdržljivog materijala koji nudi vitalnu zaštitu kada vas polije blatna voda.
  • Materijal: Od 92% poliestera i 8% spandeksa, brzo se suši, prozračan, super mekan, vodootporan i izdržljiv.
  • Brzo se suši i lagan: Materijal mtb kratkih hlača s visokim prozračnim materijalom pomaže pri odvlačenju znoja s kože i omogućava vam da ostanete hladni tokom vožnje.
  • Džepovi s patentnim zatvaračima: Naše kratke hlače za brdski biciklizam pohranjuju vaše predmete sigurno poput mobilnog telefona od 5,5 ", ključeva, kartica itd. Korišteni YKK patentni zatvarač.
  • Podesivi struk: Dve kopče za podešavanje sa bočnim stranama biciklističkih bermuda odlične su za dodatno podešavanje vašeg struka.
  • 4-smerna rastezljiva spandex tkanina na struku i međunožju, vrećast dizajn i udobna, pomažući vam da vozite slobodnije.
  • Bermude nisu ograničavajuće, pogodne za biciklizam, trčanje, planinarenje, putovanja, kampovanje, penjanje, ribolov i druge aktivnosti na otvorenom.

 

Veličina XL-poluobim struka 41cm a rastezljive su do 46cm, dužina 61cm.

Šaljem post expressom.

POGLEDAJTE I OSTALU OPREMU KOJU IMAM U PONUDI.

ID Oglasa: #153276660
Informacije

Svi artikli koji se nalaze na mojim oglasima su DOSTUPNI i na PRODAJU.  

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.