slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Crane kompresione biciklističke

1.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
113
3
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan
Član od 29.08.2017.
Svi oglasi

Potpuno su nove. Napravljene su od kompresionog materijala i da bi ostvarile svoju funkciju moraju se nositi skroz pripijene uz telo. Bez šavna projektovana pletena konstrukcija Mogu se nositi tokom leta ali i u zimu jer održavaju idelnu temperaturu u svim uslovima.

 

Tajno oružje u trajnoj borbi za svakodnevnu udobnost u vožnji bicikla: Uz suptilnu podlogu za sedalo Coolmax Fresh FX, ovo je savršen izbor za nošenje ispod običnih pantalona ili šortseva kada druga biciklistička odeća nije odgovarajuća.

Detalji: Funkcionalno za vožnju bicikala za bilo koju temperaturu - Toplo i suvo u svakoj situaciji - Učinkovito smanjuje miris znoja - Flex zona - Zona izolacije - Klimatska zona - Udobna zona za sedenje – Rebrasta struktura osigurava optimalnu fleksibilnost i slobodu pokreta u najčešće korištenim predelima - Rebraste strukture vežu izolacioni vazduh i održavajte mišiće toplim bez ograničavanja slobode pokreta - osigurava optimalan transport vlage u području donjeg dela trbuha – smanjuju tačke pritiska i osigurava ugodnu udobnost sedenja.

 

 

Veličina L 52/54.

Šaljem post expressom.

POGLEDAJTE I OSTALE OGLASE KOJE IMAM U PONUDI.

ID Oglasa: #139199096
Informacije

Svi artikli koji se nalaze na mojim oglasima su DOSTUPNI i na PRODAJU.  

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.