slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Santic jakna

5.500 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
6
1
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan
Član od 29.08.2017.
Svi oglasi

U perfektnom je stanju.

Jedinstveni dizajn– Mekana tkanina na stražnjoj kragni sprečava habanje tokom vožnje. Neklizajuća silikonska traka na porubu sprečava pomicanje dresa dok vozite bicikl. Biciklistička jakna se zatvara u potpunosti za lako podešavanje. Visok kvalitet SBS patent zatvarač - čvrst. Dodatna dužina leđa služi da vaš struk ostane toplim tokom vožnje biciklom. Elastična manžetna je da spriječi da vetar uđe unutra. Neka ti bude toplo. Manžetna sa otvorom za prste za zaštitu od snega i ledenog vetra, donosi neviđeno iskustvo nošenja tokom vožnje biciklom.

 

Profesionalni dizajn– Napravljena je od prozračnog materijala, pogodna za muške bicikliste i sve vrste biciklizma, kao što su drumski, ciklokros, brdski biciklizam, itd. Mekan je, prijatan za kožu, lagan, upija vlagu i izdržljiv. Prilagođavanje je slično našem profesionalna timska verzija, tako da će se osećati tanko i udobno.

Dizajn reflektujućih džepova– Postoji džep sa patentnim zatvaračem na leđima i džep na desnoj strani jakne sa reflektujućim patentnim zatvaračem, koji se koristi za stavljanje ključeva, novca, telefona itd. Ima reflektujućih printova na ramenu, delu stražnjeg džepa. Sve ovo radi poboljšanja sigurnosti noćne vožnje.

Visokokvalitetna tkanina-Ova jakna napravljena je od 87% poliestera, unutar flisa, koji može odoljeti hladnom vetru, održavati toplinu.

Tabela je sa sajta proizvođača i odnosi se na ovaj model.

 

Veličina EU L- do pazuha do pazuha 52cm, dužina leđa 70cm, dužina rukava do ramena 83cm, dužina zipa 60cm.

Šaljem post expressom.

 

ID Oglasa: #166127161
Informacije

Svi artikli koji se nalaze na mojim oglasima su DOSTUPNI i na PRODAJU.  

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.