slika
1 od 1

Bidon Camelbak Podium Ice 620ml crni

3.200 din

Beograd | Vračar
Novo
Dostupno odmah
19
2
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Pro Bike
Član od 14.12.2020.
kp izlog
Bidon Camelbak Podium Ice 620ml crni

CamelBak je izgradio svoju reputaciju inženjeringom proizvoda koji prevazilaze očekivanja potrošača za kvalitet i trajnost.
Od 2011. godine, CamelBak nudi doživotnu garanciju za sve svoje proizvode.

 

Bidon Camelbak Podium Ice 620ml crni

 

Uvek otvoren, uvek zatvoren. CamelBak Podium flaša za vodu uvodi revoluciju u sportske boce nudeći inovativni dizajn koji pojednostavljuje hidrataciju. Patentirani Jet Valve ventil omogućava hidrataciju bez otvaranja, odvrtanja ili zatvaranja poklopca ili čepa. Pojednostavljen ergonomski dizajn boce nudi odličnu stišljivost bez ugrožavanja gripa boce. Jet-Valve ventil, laganim stiskom boce, olakšava korišćenje, veliki otvor mlaznice generiše izuzetnu brzinu protoka vode, dok mogućnost zaključavanja mlaznice na poklopcu osigurava transport u torbi ili rancu bez curenja i prosipanja.

 

Bez obzira na razdaljinu, ključno je da ostanete hidrirani dok ste na biciklu. Dizajniran da stane u različite korpice za boce na tržištu, zajedno sa dizajnom koji se lako cedi kako bi se obezbedilo više tečnosti uz manje napora, Podium je opremljen samozaptivnim poklopcem za manje prosipanja i prskanja. Ventil za uključivanje/isključivanje obezbeđuje čvrsto zaključavanje za transport bez curenja i svi delovi su 100% bez BPA, BPS i BPF. Podium nudi najbolju hidrataciju u klasi tako da možete ostati fokusirani na vožnju.

Ako vam je važno da pijete hladnu vodu, CamelBak Podium boca za vodu izolovana ledom je u vašoj ulici. Podium Ice flaša je savršena flaša za vodu za hladno skladištenje za biciklističke avanture. Ova boca za vodu je dizajnirana da održava vaše telo pravilno hidriranim, a istovremeno poboljšava performanse na putu. Dizajniran je sa Aerogel izolacijom, koja održava vodu hladnom četiri puta duže od ostalih boca za vodu za bicikle. Ljubitelji biciklizma već godinama veruju CamelBaku da im obezbedi vrhunske boce za vodu koje su optimizovane za vrhunske performanse. Sportska boca vode Podium Ice nastavlja da uzdiže CamelBak kao najboljeg od najboljih u svetu biciklizma. Ova vrhunska boca za vodu sa ceđenjem je obavezna stavka za vaš komplet opreme za bicikl. Redizajniran je da bezbedno stane u razne korpice bidona. Boce sa vodom se lako cede, omogućavajući vam da uz manje napora unesete više vode. Oni takođe uključuju visok protok, samozaptivni poklopac, koji maksimizira brzinu protoka dok smanjuje prosipanje i prskanje. Podium Ice boca je 100% bez BPA, BPS i BPF. Ova izolovana boca za vodu takođe sadrži Trutaste polipropilen sa HidroGuard materijalima tako da svaki put probate svoju vodu i ništa drugo. Svi delovi se lako odvajaju, što čini čišćenje lakim.

Karakteristike

Bidon Camelbak Podium Ice 620ml crni

IZOLOVANA BOCA ZA VODU CAMELBAK: CamelBak Podium boca za vodu izolovana ledom je prožeta izolacijom od aerogela, koja je dodat da zadrži vodu hladnom četiri puta duže od drugih boca za vodu sa ceđenjem.

VISOKI PROTOCI, SAMOZAZATVARAJUĆI ČEP: Ova CamelBak sportska boca za vodu je projektovana sa visokim protočnim, samozatvarajućim poklopcem. Ovo maksimizira brzinu protoka dok eliminiše prosipanje i prskanje.

LAGANO ZA ČIŠĆENJE I BEZ BPA: CamelBak Podium Ice je vrhunska izolovana boca za brzu, pouzdanu, vrhunsku hidrataciju. Svi delovi se mogu odvojiti radi lakšeg čišćenja, dok su svi plastični materijali 100% bez BPA, BPS i BPF.

OPTIMIZOVANO ZA KORPICU BIDONA: Podium Ice izolovana boca za vodu za bicikle je dizajnirana da bezbedno stane u različite kaveze za flaše. Lako se stisne, što osigurava da dobijete više tečnosti uz manje napora.

AKO SMO GA NAPRAVILI – PODRŽAĆEMO GA: Naša doživotna garancija Got Your Bak pokriva sve rezervoare, rančeve, boce i dodatke zbog fabričkih grešaka u materijalima i izradi tokom životnog veka proizvoda.

 

Specifikacija

Bidon Camelbak Podium Ice 620ml crni

Kapacitet: .620ml / 21oz

Materijal poklopca: Jet Valve™ je napravljen od medicinskog, samozaptivnog silikona bez BPA/BPS/BPF 

Dimenzije: 7,4 x 7,4 x 26,3 cm

Materijal: TruTaste™ polipropilen bez BPA

ID Oglasa: #164771464
Informacije

Pro bike

Patrijarha Gavrila 14

Beograd

Besplatna isporuka za artikle preko 5.000 dinara.

 

Prodaja i servis bicikala i biciklističke opreme.

Prodaja i montaža fitnes opreme.

Servis skija

Prodaja ski opreme

Prodaja 065/343-12-60

Servis 065/543-12-69

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.