slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Garmin GPS MAP 64S

210 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
320
12
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Filip Tech
Član od 27.06.2019.
kp izlog
 Robustan ručni uređaj u dobrom stanju sa svim funkcijama - GPS, GLONASS i bežičnom vezom

SPECIFIKACIJE:

2,6" ekran u boji, čitljiv na sunčevoj svetlosti
GPS i GLONASS prijemnik visoke osetljivosti sa quad helix antenom
1-godišnja pretplata na BirdsEye Satellite Imagery
3-axis kompas sa barometarskim visinomerom
Bežično povezivanje preko Bluetooth® tehnologije

GPSMAP 64s ima ugrađeni elektronski kompas sa 3 ose i kompenzacijom nagiba, koji pokazuje vaš kurs čak i kada stojite mirno, a da ga ne držite ravno. Njegov barometarski visinomer prati promene pritiska kako bi tačno odredio vašu preciznu nadmorsku visinu, a čak ga možete koristiti i za crtanje barometarskog pritiska tokom vremena, što vam može pomoći da pratite promene vremenskih uslova.

Deli bežično

Delite svoje putne tačke, staze, rute i geocache bežično sa drugim kompatibilnim uređajima. Vaši prijatelji mogu da uživaju u vašoj omiljenoj šetnji bez čekanja da se priključite na računar — jednostavno pritisnite „pošalji“ da biste preneli svoje informacije na drugi Garmin ručni uređaj.

GPSMAP 64s se takođe povezuje sa kompatibilnim Garmin uređajima, uključujući VIRB™ i senzore dodatne opreme, uključujući tempe™, foot pod i monitor otkucaja srca.

Ostanite povezani

Sa Smart Notifikacijom možete bežično da primate e-poštu, tekstove i upozorenja sa svog kompatibilnog telefona. Ostanite povezani bez potrebe da koristite telefon.

Istražite teren

GPSMAP 64s dolazi sa ugrađenom osnovnom mapom sveta sa osenčenim reljefom, tako da možete da se krećete bilo gde sa lakoćom. Pomoću navigacije, fotografijama možete da preuzmete slike sa geografskim oznakama sa Interneta i da dođete do njih.

Sa svojom quad helix antenom i visokoosetljivim, GPS i GLONASS prijemnikom, GPSMAP 64s locira vašu poziciju brzo i precizno i održava svoju lokaciju čak i u teškim uslovim, dubokim kanjonima. Prednost je jasna — bilo da ste u dubokoj šumi ili samo u blizini visokih zgrada i drveća, možete računati na GPSMAP 64s koji će vam pomoći da pronađete put kada vam je najpotrebniji.

Dodaj mape

GPSMAP 64s dolazi sa ugrađenom osnovnom mapom sveta sa osenčenim reljefo za fotorealističan prikaz. Dodavanje više mapa je jednostavno sa našim nizom detaljnih topografskih, pomorskih i putnih karata. Sa 4 GB ugrađene memorije i slota za microSD™ karticu, možete lako da preuzmete TOPO 24K i 100K mape i krenete u stazu, priključite unapred instalirane kartice BlueChart® g2 za odličan dan na vodi ili podatke o mapi City Navigator NT® za skretanje usputna ruta na putevima (pogledajte karticu mape za kompatibilnost). Pored toga, 64s je kompatibilan sa Garmin Custom Maps, formatom mape koji vam omogućava da lako transformišete papirne i elektronske mape u mape koje možete preuzeti za svoj uređaj, besplatno.

Dostava preko kurira ili licno preuzimanje
ID Oglasa: #160748417
Informacije

                  Pogledajte ostale oglase na:  
     
                  https: //filiptech. kpizlog. rs/


               TehnikaPlaystation ● Dyson

                   Fjallraven ● Govee ● Spigen

                                  Filip Tech

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.