slika
slika
1 od 2

GPS lokator za pracenje vozila, motor, skuter, trotinet 331B

3.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
515
23
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
TDI SHOP 0612746002
Član od 20.06.2016.
Možete pratiti vozila, motocikle, kombije ili kamione.
Programirajte radnje kao što su ograničavanje geografskog područja, zaustavljanje motora vozila u slučaju krađe, špijunska funkcija, SOS upozorenje u slučaju krađe, otmice ili nesreće i još mnogo toga.
Brza lokacija i praćenje u realnom vremenu: Locirajte putem SMS-a ili preko veba u realnom vremenu, naznačujući rute i brzine.
2. Dugme SOS: Pritiskom na GPS dugme, poslaće SMS pomoći uključujući linkove na Google mapama sa lokacijom opreme.
3. Kratka struja putem SMS-a: Ako je vozilo zaustavljeno ili se kreće, zaustaviće se kada se kreće brzinom od 20 km/h ili manje. Neće se uključiti dok mu se ne pošalje komanda za buđenje.
4. Geo ograde: Ograde se mogu konfigurisati u slučaju da vozilo uđe u nedozvoljena područja slanjem SMS-a upozorenja ili obaveštenja preko platforme.
5. Obaveštenja: • Upozorenje zbog nestanka struje: ako oprema ne prima struju (presek kabla ili isključenje baterije iz vozila) ona će poslati SMS sa lokacijom vozila.
• Upozorenje za praznu bateriju GPS-a: Sa autonomijom od 4 do 6 sati, oprema stalno puni internu bateriju za hitne slučajeve, oprema će poslati SMS sa naznakom nivoa baterije koji GPS ima
• Obaveštenje po kretanju: Ako je oprema nepokretna i pomera se 200 metara, počeće da šalje SMS poruke sa lokacijom i upozorenjem (Primer: ako imate motocikl i oni ga stave na kamion, ili vuku auto)
• Upozorenje za paljenje motora: Oprema će poslati SMS ako otkrije paljenje motora.
• Upozorenje za prekoračenje brzine: Oprema će poslati SMS ako otkrije prekoračenje brzine. SPECIFIKACIJE 8-40V DC napon. Vodootporan Dimenzije (dužina k visina k širina): 6,0 k 3,5 k 1,8 centimetara Težina: 50 grama. Mreža: GSM / GPRS Opsezi: 850/900/1800/1900 MHz. GPS osetljivost: -165 dBm. GPS tačnost: 5 metara.
ID Oglasa: #128515841
Informacije

Zbog velikog broja artikala (preko 31000)  nisu uvek dostupni za Licnog Preuzimanja pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Rok za isporuku 1 do 3 radna dana

Saljemo uglavnom Dexpresom i Postexpresom

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju potpuno novi

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

061 2746002  PORUKA POZIV VIBER

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.