slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Kompjuter za bicikl DICHLINK

49 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
125
5
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

DICHLINK bicycle computer

Režim pozadinskog osvetljenja i 5 podešavanja glasa Biciklistički računar je opremljen velikim LED ekranom od 2,1 inča i digitalnim ekranom visoke rezolucije, a može se podesiti na režim zelenog pozadinskog osvetljenja. Možete prikazati podatke u mraku, a brzinomjer bicikla se može podesiti na 5 jezika: engleski, nemački, francuski, italijanski, španski. Zadovoljiti jezičke potrebe biciklista iz različitih zemalja.

20 MULTIFUNKCIJE I VODONEPROPUSNI DIZAJN Biciklistički računar ima funkcije za merenje brzine vožnje, prosečne/maksimalne brzine, udaljenosti vožnje, vremena vožnje, štoperice, vremenske temperature, prikaza vremena, brojača kalorija, itd. Mali je i lagan i vodootporan IPKS6 dizajn. Ne brinite ako naiđete na loše vreme na otvorenom. Ovo je neophodna oprema za opremu za jahanje na otvorenom.

Automatski režim spavanja: biciklistički računar prelazi u režim spavanja da bi uštedeo energiju nakon 4 minuta bez rada. Možete aktivirati biciklistički računar pritiskom na dugme [MODE] ili [SET]. Operacija je vrlo jednostavna.

Bežični prenos podataka Biciklistički računar je opremljen visokokvalitetnim pametnim čipom, koji može precizno da zabeleži podatke o vožnji i lako pročita statističke informacije u bilo kom trenutku kako bi ispunio zahteve biciklista na otvorenom.

Jednostavna instalacija i upotreba Maksimalna udaljenost između biciklističkog računara i predajnika je 60 cm. Minimalno rastojanje između predajnika i magneta treba da bude manje od 5 mm. Senzor na strani označenoj sa "senzor" pokazuje magnet. Opremljen je uputstvom na 5 jezika za odgovore na pitanja o brzinomeru bicikla tokom instalacije i upotrebe. Pogledajte stranicu sa detaljima o proizvodu za intuitivnije korake instalacije, slike i tekstualne uvode.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #156839612
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.