slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kaciga za Decu (Crna) M-Velicina Skull-C

4.490 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
257
7
danas
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
Skull-C Skateboard &BMX Bike Helmet for Kids &Adults – 25 Designs, Skull, Black, Size: M

Kaciga je predvidjena za obim glave od 54.8 do 58cm 

Skull-C skejtbord i BMKS biciklistička kaciga za decu, tinejdžere i odrasle.

Svi šlemovi su testirani i ispunjavaju najviše bezbednosne standarde. Štaviše, sigurnost ne znači čudan izgled. SkullCap šlemovi dolaze sa onim cool skejt izgledom i daju vam priliku da izrazite svoj lak i slobodan stil koji pruža samo skejt nošenje.

Možete pronaći sve dizajne i veličine koje su vam potrebne. Kacige za decu, tinejdžere i odrasle. Dostupne su od veličine S do L. Molimo proverite svaki šlem pojedinačno jer neki dizajni možda neće biti dostupni u svakoj veličini.

Vaše dete ne želi da nosi kacigu, a vi ste zabrinuti za bezbednost svojih potomaka? Predobro poznajemo ovu situaciju. Igra se promenila za našu decu kada su videla dizajn kaciga koje smo kreirali. Jastučići koji dolaze uz naš proizvod čine ga podesivim prema veličini glave vašeg deteta. Tako da i dalje možete da koristite kacigu kada vaše dete odraste i poraste.

Naše kacige nisu bezbedne samo za biciklizam, skejtbord i BMKS. Takođe se savršeno uklapaju za najnovije i najnovije električne Skull-Cooter, za vake daske i za kick daske.

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA



ID Oglasa: #137556353
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.