slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

LivaLL Pametna kaciga L

5.999 din

Mali Zvornik
Kao novo - nekorišćeno
36
0
pre 30 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Boban
Član od 22.09.2012.
Svi oglasi

Novo
Original
Vel L 58-61

Pametna kaciga
Ugrađen mikrofon otporan na vetar (telefonirajte hands free)
Detektor pada (kaciga sama šalje poruku na programirani broj u slučaju pada, sa GPS lokacijom na kojoj se nalazite)
SOS
Bluetooth zvučnici u kacigi
Svetla
Daljinski koji ide na korman
GPS glasovna navigacija
USB punjenje (do 10 sati baterija)

Doživite uzbuđenje divljine uz smart kacigu LIVALL MT1 Mountain Bike. Ovo je multifunkcionalna lagana smart kaciga koja kombinuje vašu vidljivost i povezanost. Sa prikrivenim LED lampicama i indikatorima (vidljivim samo kada se aktiviraju), daljinskim upravljačem na volanu, stereo zvučnicima i Bluetooth tehnologijom za povezivanje sa vašim smart telefonom ova kaciga je savršena za bicikliste koji vole da idu van puta.

x2 ugrađeni Bluetooth stereo zvučnici i hands-free mikrofon omogućavaju vam da slušate muziku u pokretu, daljinski odgovarate na pozive i čujete GPS smernice dok ste još uvek svesni svog okruženja.

U slučaju nesreće, ugrađeni 3-axis žiroskop aktivira SOS upozorenje na vašem telefonu koje se šalje vašem naznačenom kontaktu zajedno sa vašom GPS lokacijom.

LIVALL ima funkcije koje bi mogle biti od pomoći u određenim vanrednim situacijama. Imajte na umu da LIVALL ne može garantovati otkrivanje svih padova.

Smart turn signals:
8 LED svetla i pokazivača smera, kao i 3 svetla za skretanje levo / desno, pomažu vam da ostanete vidljivi u saobraćaju. Kada želite skrenuti, jednostavno dodirnite na Bling Jet Controller instaliran na volanu. Čak i sa LIVALL kacigom i dalje biste trebali da dajete odgovarajući signal ruke prilikom skretanja!

Bluetooth zvučnik:
Napredni Bluetooth zvučnik omogućava vam da uživate u visokokvalitetnoj muzici bez dodatnih alata u vožnji. U međuvremenu, možete telefonirati razgovetno i zaštititi ličnu privatnost bez ometanja biciklističkog iskustva. A na planinskom terenu sa složenim okruženjem može se ostvariti walkie-talkie bez ograničenja udaljenosti i jezika.

ID Oglasa: #165062620
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.