slika
slika
slika
1 od 3

naočare UVEX SGL 223

2.450 din

Bečej
Novo
195
5
pre 15 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
BIKE SHOP BLIZANCI
Član od 15.11.2011.
kp izlog

UV-EX = UltraViolet EXcluded – UV zračenje isključeno!

U pokretu sa stilom. Litemirror stakla ovih multisport naočara ne samo da savršeno štite od jake sunčeve svetlosti, već i čine Sportstyle 223 modernim dodatkom. Savršeno pristajanje zahvaljujući mekim jastučićima za nos i slepoočnicama

Boja okvira: white
Boja stakla: litemirror silver (S3)
100% UVA, UVB, UVC zaštita
Materijal stakla: makrolon ( polikarbonat )
Litemirror / zaštitni reflektujući premaz
Otporna na ogrebotine i lomove
Optički savršeno ispravne / bez izobličenja
Anti-alergijski, meki jastučići za nos
Tehnologije

● UV zaštita

Filteri koji apsorbuju UV zračenja ugrađeni direktno u sirovinu štite mrežnjaču 100% od štetnih UV zraka.

Sva stakla pružaju 100% UVA, UVB i UVC zaštitu.

To je takođe osnova imena kompanije: UV-EX = UltraViolet EXcluded – UV zračenje isključeno!

● Litemirror

Ogledala stakla izgledaju trendy – dok naporno rade. Nude dodatnu zaštitu od infracrvenih zraka. Reflektujući ih i držeći ih dalje od očiju.

Reflection technology se ističe dizajnom i funkcionalnošću. Staklo prekriveno sa do 18 slojeva filma ima efekat slike i, pored toga, štiti od infracrvenog zračenja talasne dužine od 780nm do 1000nm. Specijalni pigmenti u polimernom staklu aktiviraju filter koji eliminiše i apsorbuje ovo zračenje. Termičko opterećenje je značajno smanjeno, čime se smanjuje dehidracija i zamor očiju – sprečava se siva magla.

● Decentered lens technology

Stakla bez distorzija

Decentered lens technology za jasan vid bez izobličenja.

Pogodno za akcione sportove koji ne ostavljaju mesta greškama. Izobličenja i zakrivljenosti u vidnom polju mogu da ometaju pažnju. Uvex Class 1 injected, decentered stakla osiguravaju jasan vid bez izobličenja.

● Uvex break resistant

Uvex naočare su testirane u skladu sa EN ISO 12312-1:2013 standardom. Ovo uključuje zahtevni impact test, u kojem se čelična kugla od 6mm, težine 0,86g, ispaljuje na staklo brzinom od 45m/s (162 km/h).

● Robust and anti-scratch

Polikarbonatna stakla rade na temperaturama do -40 ° C bez gubitka mehaničke čvrstoće. Specijalni premaz štiti od ogrebotine.

● Meki jastučići za nos i uši

Naočare savršeno pristaju kada ih ne možete osetiti. Mekani jastučići za nos i mekani krajevi kod slepoočnice obezbeđuju udobnost nošenja bez pritiska.

ID Oglasa: #138690655
Informacije

Radnim danima 09-16h   

 

Subotom 09-13h

 

Na KP poruke odgovaramo isključivo u toku radnog vremena. Porudžbine primljene do 12h se šalju istog dana a sve porudžbine primljene posle 12h biće poslate narednog dana.

Roba se šalje kurirskom službom BEX radnim danima.

 

Cena dostave je 500 rsd.

Za sve porudžbine ukupne vrednosti preko 6000 rsd dostava je BESPLATNA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.