slika
slika
1 od 2

MOTOREX mineralno ulje 100 ml

1.000 din

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
16
0
pre 10 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ch106, Tel. 066 378 447
Član od 15.03.2013.
Svi oglasi

MOTOREX HYDRAULIC FLUID 75 mineralno kočiono ulje za hidraulične kočnice. 100% kompatibilno sa kočionim sistemima koji zahtevaju mineralnu kočionu tečnost.
Pakovanje: 100 ml

MOTOREX HYDRAULIC FLUID 75 je idealan transmisioni medium za sve bicikle sa hidrauličnim kočionim sistemom. Razvijeno je zajedno sa međunarodnim renomiranim timovima iz segmenta brdskog biciklizma. Pažljivo odabrana mineralna baza kombinovana sa aditivima specijalno izrađenih za ovu namenu garantuju da kočenje reaguje momentalno i pouzdano kroz ceo temperaturni raspon. Dobar nivo kompatabilnsti sa zaptivnim materijalima obezbediće dugotrajan život radnog sistema.

Namena:
MOTOREX HYDRAULIC FLUID 75 se koristi u hidrauličnim kočionim sistemima u brdskom biciklizmu kod kojih je od strane proizvođača mineralno ulje predviđeno za korišćenje (SHIMANO, MAGURA).

Napomena:
MOTOREX HYDRAULIC FLUID 75 ne sme biti mešano sa DOT 4.0 ili DOT 5.1 kočionim tečnostima.

Specifikacije:
• Izvanredna rezistentnost na starenje
• Nije higroskopno
• Brz odziv akcije
• VIsok indeks viskoziteta
• Izvanredna operativnost u svim temperaturnim rasponima
• Kompatabilnost sa zaptivnim sistemom

Oglas 5/5

ID Oglasa: #166100140
Informacije

Za dodatne informacije može sms, mail, telefon.

Pogledajte i ostale moje oglase.

Zbog velikog obima oglasnog prostora molim za razumevanje u slučaju greške u opisu oglasa, promene cene od strane uvoznika bez prethodne najave ili trenutne nepristupačnosti određenih proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.